Nikmati pelanggan anda dengan portal pelanggan dalam talian!

OfficeCentral membolehkan anda membuat portal pelanggan, dan menawarkan pengalaman layan diri dan sokongan berterusan kepada pelanggan anda.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS

Akses Portal Pelanggan Dalam Talian dengan Mudah

Pelanggan anda akan gembira dengan ciri ini.Mereka akan mempunyai portal layan diri mereka sendiri.Mereka dapat melihat sebut harga anda, invois dan resit yang dikeluarkan kepada mereka secara dalam talian. Mereka boleh memuat turun pelbagai dokumen yang mereka perlukan dari portal bila-bila masa mereka memerlukannya.

Pasukan jualan anda akan mempunyai pembantu dalam talian 24/7 yang akan meningkatkan produktiviti mereka secara signifikan dan menggembirakan pelanggan mereka.

Portal Pelanggan memberi anda faedah berikut:

Kini anda boleh membenarkan pelanggan anda masuk ke portal sendiri untuk melihat pelbagai sebut harga, invois dan resit yang anda keluarkan kepada mereka. Sebelum ini hanya syarikat besar yang menyediakan Portal Pelanggan jenis ini kepada pelanggan mereka. Sekarang anda boleh menggunakan OfficeCentral.

Keyboard

Portal Pelanggan adalah portal layan diri akan meningkatkan kecekapan perkhidmatan pelanggan anda kerana semua maklumat tersedia dalam talian. Mereka dapat jawapan 24/7 dari mana sahaja mereka berada.

Laptop

Kakitangan anda boleh memberi tumpuan kepada aktiviti utama anda sementara Portal Pelanggan membantu anda melayani pelanggan anda 24/7, bila-bila masa di mana sahaja. Anda akan meningkatkan kecekapan kakitangan anda.

Arrow

Anda juga boleh menghubungkan Portal Pelanggan ke VenturePay, yang membolehkan anda menerima pembayaran dalam talian dan meningkatkan koleksi pembayaran anda dengan ketara. Pelanggan anda boleh membayar dalam talian bila-bila masa.

Mobile

Sekiranya pelanggan membayar secara dalam talian melalui Portal Pelanggan, sistem akan secara automatik menghasilkan resit kepada pelanggan anda untuk setiap pembayaran yang berjaya. Ini akan menjimatkan banyak masa dan sumber. Pelanggan anda juga akan gembira kerana pembuatan resit yang cepat.

Gear

OfficeCentral juga mempunyai ciri Perakaunan Automatik yang secara automatik akan melakukan transaksi perakaunan anda dalam Modul Perakaunan. Ini akan menjimatkan masa akauntan anda dengan ketara. Laporan Perakaunan anda dihasilkan secara automatik oleh sistem.

Calculator

Ciri-Ciri Canggih

Terdapat banyak ciri hebat di Portal Pelanggan OfficeCentral yang akan membantu anda memberikan perkhidmatan dan pengalaman pelanggan yang hebat
dengan lebih mudah, bila-bila masa. Di sini kami menyenaraikan beberapa ciri utama yang terdapat di Portal Pelanggan OfficeCentral.

Portal Pelanggan (Paparan Pelanggan)

Pelanggan kami dapat memilih pembekal mana yang ingin mereka lihat, melihat dan memuat turun semua sebut harga, mengesahkan pesanan, invois, membayar secara dalam talian melalui sistem, melihat pelbagai papan ringkasan maklumat ringkasan.

Lihat Pembekal

Portal Pelanggan OfficeCentral akan memberikan senarai syarikat kepada pelanggan kami yang membekalkan produk atau perkhidmatan kepada mereka jika mereka menggunakan OfficeCentral.

Portal Pelanggan - Sebut Harga

Pelanggan kami boleh mendapatkan maklumat mengenai semua petikan dan butiran terperinci dalam petikan dalam modul ini.

Portal Pelanggan - Invois

Pelanggan kami boleh mendapatkan maklumat mengenai semua invois bersama dengan item terperinci dalam modul Invoice ini.


Portal Pelanggan - Resit

Pelanggan kami dapat melihat resit untuk semua pembayaran anda. Pelanggan boleh mendapatkan resit dengan segera apabila mereka menggunakan modul pembayaran dalam talian. Mereka boleh memuat turun semua resit di portal jika diperlukan.


Lihat Maklumat Syarikat pelanggan kami

Lihat maklumat syarikat pelanggan kami dari portal pelanggan. Pelanggan boleh meminta pembekal mereka untuk mengemas kini maklumat mereka apabila mereka menukar maklumat syarikat mereka sehingga semua data syarikat mereka.

OfficeCentral ERP-CRM Portal Pelanggan

Dalam video ini, Ketua Pegawai Eksekutif kami, Ir Aziz Ismail, berkongsi mengenai OfficeCentral ERP - CRM Portal Pelanggan. Dia akan berkongsi mengenai Portal Pelanggan ini dapat membantu anda meningkatkan produktiviti dan kecekapan syarikat anda, sekaligus mengurangkan kos.

Ketahui Lebih Lanjut Memohon Konsultasi Percuma

Mahukan lebih banyak maklumat?

Daftar di bawah untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral dalam e-mel anda.atau, klik di sini untuk terus menghubungi kami.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma