OfficeCentral - Penyelesaian ERP berasaskan Awan anda untuk perniagaan anda.

Mengapakah Anda Perlu Menjadi Rakan Niaga dengan Kami?

Perakaunan Automatik untuk Jualan Pengurusan Pelanggan (CRM)

Penyelesaian ERP berasaskan Teknologi Awan yang Inovatif

Kami menawarkan penyelesaian ERP berasaskan teknologi awan yang komprehensif dan direka khas untuk landskap perniagaan digital hari ini. Sistem kami membantu untuk meningkatkan kecekapan operasi, produktiviti dan meningkatkan daya saing perniagaan untuk berkembang dalam landskap bisnes yang kompetitif.

Skalabiliti

Sama ada pelanggan anda adalah syarikat PKS atau syarikat besar, penyelesaian OfficeCentral Cloud ERP kami adalah skalabel dan boleh disesuaikan dengan keperluan unik mereka. Dari pengurusan inventori hingga kewangan, sumber manusia, dan seterusnya, platform kami berkembang seiring dengan perniagaan mereka.

Perakaunan Automatik untuk Jual Beli
Perakaunan Automatik untuk Kewangan

Sokongan dan Latihan yang Mantap

Sebagai rakan kami yang dihormati, anda akan menerima sokongan dan sumber latihan yang disediakan khas untuk anda. Kami akan membantu untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan dan maklumat yang diperlukan untuk berjaya. Kami komited untuk membantu anda dalam setiap langkah bagi membina kejayaan anda bersama kami.

Manfaat Menjadi Rakan Perniagaan dengan Kami

Permohonan Bajet

Aliran Pendapatan yang Menarik

Perluaskan potensi pendapatan anda dengan struktur komisen yang menarik dan peluang pendapatan yang berulang. Model harga kami yang kompetitif memastikan margin yang menarik bagi rakan perniagaan kami.

Permohonan Bajet

Akses kepada Sumber Eksklusif

Dapatkan akses kepada bahan-bahan pemasaran eksklusif, bahan-bahan jualan, dan sumber teknikal untuk mempromosikan dan menjual penyelesaian OfficeCentral Cloud ERP kami secara berkesan.

Penyemakan Bajet

Perluaskan Pangkalan Pelanggan Anda

Manfaatkan rangkaian yang luas yang terdiri daripada syarikat-syarikat PKS dan juga organisasi-organisasi besar yang aktif mencari penyelesaian ERP yang inovatif. Manfaatkan reputasi jenama kami untuk menarik pelanggan baru dan memperluas jangkauan perniagaan anda.

choose

Marilah Kita Berjaya Bersama!

Jangan lepaskan peluang ini untuk menyertai “Ventures Partnership Program” kami. Sama ada anda seorang Business Coach, auditor, pembekal perisian, atau pembekal penyelesaian perniagaan, kami mengalu-alukan anda untuk meneroka peluang menjadi rakan perniagaan kami.

Hubungi kami hari ini (atau isikan borang tertera) untuk ketahui lebih lanjut tentang program ini dan mulakan langkah pertama ke arah kejayaan anda.

Marilah kita bersama-sama membantu syarikat-syarikat di luar sana untuk berkembang dan berdaya saing dalam era digital ini.

Lihat Apa Para Pelanggan
Kami Katakan