OfficeCentral | Digital Grant MADANI OfficeCentral - Your Cloud-based ERP Solutions for your business.

OfficeCentral Cloud ERP: Tempat Utama Perniagaan Anda!

Grow your business with OfficeCentral ERP

Kembangkan perniagaan anda dengan OfficeCentral ERP

OfficeCentral Cloud ERP dapat meningkatkan produktiviti dan menjimatkan masa melalui integrasi modul yang lancar. Ia membolehkan kerjasama jarak jauh, memastikan kerja anda berjalan lancar dan memudahkan pengurusan data untuk meningkatkan kecekapan dan output perniagaan anda.

Increase Productivity

Modul-Modul Untuk Menuju Kejayaan Bisnes

OfficeCentral ERP Cloud adalah sistem yang digunakan oleh PKS dalam pelbagai industri sejak tahun 2011. Ia menawarkan satu set modul yang komprehensif, termasuk Perakaunan, Kewangan, Perolehan, Pengurusan Sumber Manusia, Penggajian, CRM, POS, dan Pengurusan Inventori. Pilih modul-modul yang anda perlukan untuk pengurusan perniagaan anda yang lebih baik.

Standardise Procedures

Peluang Tidak Menunggu Sesiapapun

Teroka potensi penuh dengan mengunakan sistem OfficeCentral Cloud ERP yang komprehensif dengan geran padanan 50% istimewa daripada kerajaan yang dapat memberi sokongan hingga RM5,000 kepada perniagaan anda untuk meningkatkan operasi syarikat anda dengan lebih baik.

Take action now!

Bertindak Segera!

Kembangkan syarikat anda ke arah era IR 4.0 dengan OfficeCentral Cloud ERP! Perisian pengurusan perniagaan komprehensif kami memberikan anda keupayaan untuk menguruskan perniagaan anda dengan berkesan di mana-mana sahaja, menjimatkan masa anda untuk melabur dalam pembangunan dan perkembangannya.

integrated ERP SAGA Solution

Mengapa Anda Perlu Memilih OfficeCentral Cloud ERP?

Kami pastikan setiap keperluan operasi anda diurus dengan sistematik, dari pengurusan kakitangan sehingga kawalan komprehensif Ejen Rangkaian. Perkhidmatan lengkap kami direka untuk memastikan setiap aspek pengurusan kakitangan dan rangkaian syarikat anda tidak hanya berjalan dengan cekap, malah dioptimumkan untuk prestasi yang terbaik.

Pelaksanaan Mudah dan Cepat

Anda boleh melanggan dan mengakses OfficeCentral Cloud ERP serta-merta. Tiada infrastruktur yang perlu dibeli, dipasang, atau diurus. Hanya perlu log masuk dan terus mulakan kerja anda.

Sistem ERP Cloud Berasaskan Modul

Anda boleh memilih untuk memiliki sistem ERP penuh atau hanya modul-modul yang anda perlukan. Kami menyediakan pelbagai modul untuk membantu anda mengurus dan mengembangkan perniagaan anda, termasuk HRMS, Penggajian, CRM, Perakaunan, dan banyak lagi.

Automasi

Dalam OfficeCentral ERP, anda dapat menguruskan operasi dengan cekap, memperoleh kelebihan bersaing. Terdapat banyak automasi yang kami sediakan dalam sistem ini untuk membantu anda menjimatkan masa dan kos dalam menjalankan operasi anda. Pantas dan Efisien.

Ramalan

Dengan data terpusat, anda boleh melakukan analisis data secara real-time melalui papan pemuka dan laporan terkini kami. Ini membolehkan anda melihat prestasi organisasi anda dan membangunkan ramalan.

Pengakaunan MPERS dan FRS

Dalam OfficeCentral ERP untuk sektor swasta, pematuhan MPERS dan MFRS disediakan.

Akses Bila-bila Masa, Di Mana-mana

Kini anda boleh mengendalikan perniagaan anda dalam talian, di mana sahaja anda berada, pada bila-bila masa yang anda perlukan.

Kelayakan untuk Bantuan Digital MSME MADANI

Adakah Anda Layak Menerima Bantuan Ini?

Untuk layak menerima Bantuan Digital MSME MADANI, syarikat perlu memenuhi kriteria-kriteria berikut:

 • PMKS/Koperasi dengan milikan sekurang-kurangnya 60% warganegara Malaysia.
 • Berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)/Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) atau Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM)
 • MSME/Koperasi tersebut harus beroperasi sekurang-kurangnya enam (6) bulan.
 • Purata Jualan tahunan sekurang-kurangnya RM50,000.
 • PMKS atau koperasi yang telah menerima Geran Padanan Digitalisasi sebelum ini TIDAK LAYAK untuk memohon Geran Digital PMKS MADANI.
feature
Salah satu Penyelesaian ERP Terbaik untuk PKS

Teroka Potensi Prestasi Perniagaan Anda dengan OfficeCentral Hari Ini

OfficeCentral adalah penyelesaian ERP berasaskan awan dalam talian yang sesuai untuk PKS dan organisasi besar. Ia membantu anda menguruskan data syarikat anda dengan lebih cekap dan efektif dari mana-mana tempat yang anda berada. OfficeCentral ERP membolehkan anda menggunakan sistem aplikasi terintegrasi untuk menguruskan perniagaan dan menyelaraskan proses, menjalankan banyak fungsi pejabat belakang secara automatik - termasuk Sumber Manusia, Penggajian, Perakaunan, Inventori, Pengurusan Hubungan Pelanggan, Titik Jual dan banyak lagi!

 • Mengautomasikan tugas-tugas & proses harian yang berulang.
 • Mengurangkan perbelanjaan yang tidak perlu & tidak diingini.
 • Boleh berskala atau tumbuh bersama perniagaan anda.
 • Meningkatkan produktiviti pekerja-pekerja anda.
 • Memberi kepuasan kepada pekerja & pelanggan anda.
 • Mendorong dalam meningkatan kemahiran pekerja & pertumbuhan perniagaan anda.
feature