Sistem Perakaunan Dalam Talian, dibina untuk perniagaan anda yang lebih baik

OfficeCentral adalah sistem perakaunan dalam talian yang mudah mengurus kewangan anda, mengautomasikan aliran kerja, dan membantu anda bekerja secara kolektif di seluruh jabatan.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS

Semua-Dalam-Satu Penyelesaian Pengurusan Perakaunan

OfficeCentral Accounting adalah salah satu sistem perakaunan dalam talian Malaysia yang terkemuka untuk syarikat dan organisasi. Sangat mudah bagi anda untuk menguruskan data perakaunan anda dan menghasilkan laporan kewangan seperti Untung dan Rugi, Lembaran Imbangan, Imbangan Percubaan dan banyak lagi di mana sahaja anda memerlukan pada bila-bila masa. Mempunyai akses segera ke data kewangan syarikat anda untuk jangka masa yang anda perlukan tanpa perlu menyiapkan laporan secara manual.

Dengan OfficeCentral Accounting, anda juga boleh mempunyai perakaunan mengikut cawangan (jika anda mempunyai banyak cawangan di syarikat anda) dan menghasilkan laporan kewangan yang berasingan untuk setiap cawangan. Oleh itu, anda dapat dengan mudah menentukan cabang mana yang mempunyai keuntungan tertinggi atau terendah pada bila-bila masa. Dengan perisian perakaunan dalam talian OfficeCentral Malaysia, anda tidak lagi dibiarkan dalam kegelapan. Anda akan sentiasa mengawal maklumat akaun dan kewangan anda.

Automasi Perakaunan

Hanya mengeluarkan invois, rekod pembayaran dan perbelanjaan, OfficeCentral Perakaunan akan mengatasi masalah yang membosankan seperti menghasilkan catatan dan catatan perakaunan untuk anda.

Accounting Automation

Kerjasama Mudah

Dengan akses berdasarkan peranan, anda dapat menambahkan rakan sekerja dan akauntan anda ke organisasi anda sehingga mereka dapat log masa, melihat laporan, atau mengurus akaun anda.

Easy Collaboration

Berasaskan Dalam Talian / Awan

Sistem perakaunan berasaskan dalam talian / web. Akses data anda di mana sahaja dengan telefon bimbit, tablet atau komputer yang disambungkan. Untuk PC, Mac, Android atau iOS.

Cloud Based

Carta & Laporan

Carta dan laporan berada di hujung jari anda bila-bila masa anda memerlukannya. Anda sentiasa dikemas kini dan mempunyai idea yang lebih baik tentang bagaimana perniagaan anda berjalan.

Charts and Reports

Pengguna Tanpa Had

Jemput rakan kongsi anda, akauntan, penyimpan kira, pegawai jualan dan berikan kebenaran yang sesuai untuk mereka mengurangkan beban kerja anda.

Unlimited Users

Sekuriti Tinggi

Kami menggunakan keselamatan tahap perbankan di pelayan kami dan untuk data yang dipindahkan antara mesin anda dan pelayan kami. Data anda selamat dengan kami.

Highly Secure

e-Invois

Buat invois yang kelihatan profesional dan kirimkan kepada pelanggan anda secara elektronik melalui e-mel hanya dengan beberapa klik.

e-Invoicing

Sokongan Responsif

Pangkalan pengetahuan kami memberikan jawapan segera kepada anda. Selain itu, ejen sokongan kami dengan senang hati akan menjawab soalan anda melalui sembang / e-mel langsung.

Responsive Support

Ciri-Ciri Hebat

Terdapat banyak ciri hebat dalam Perakaunan OfficeCentral yang akan membantu anda menguruskan perakaunan anda
dengan lebih berkesan dan cekap. Di sini kami senaraikan beberapa ciri utama yang terdapat di OfficeCentral Accounting.

Carta Akaun

Anda boleh menggunakan Carta Akaun sedia ada yang disediakan oleh OfficeCentral atau anda juga boleh membuat Carta Akaun dan anda sendiri.


Pengurusan Hasil

Di dalam modul Pengurusan Hasil, anda boleh mengeluarkan invois, resit, nota kredit dan nota debit.


Pengurusan Perbelanjaan

Dalam Pengurusan Perbelanjaan, anda boleh merekodkan invois yang telah anda terima, mengeluarkan pembayaran, menerima nota kredit dan nota debit dan banyak lagi.

Perakaunan pelbagai lokasi

OfficeCentral menyediakan ciri pelbagai lokasi untuk anda gunakan terutamanya jika anda mempunyai banyak cawangan dan ingin dapat menghasilkan laporan kewangan untuk setiap lokasi dan juga untuk keseluruhan syarikat.

Perakaunan Projek

Anda juga boleh melakukan perakaunan projek dalam perakaunan OfficeCentral dan mengesan keuntungan projek dalam talian.

Laporan yang dihasilkan secara automatik

Semua laporan kewangan yang anda perlukan dihasilkan secara automatik, sehingga mengurangkan masa yang dihabiskan untuk menghasilkan laporan untuk diserahkan.
Tetapan & Konfigurasi

Terdapat beberapa tetapan yang boleh anda tetapkan untuk mengikuti dasar syarikat anda seperti pengiraan lembur dan banyak lagi.
Bersepadu

Perakaunan OfficeCentral dirancang untuk disatukan dengan modul OfficeCentral yang lain, oleh itu, anda dapat dengan mudah mengimport data dari modul lain termasuk tuntutan, kewangan dan banyak lagi.

Pengebilan Automatik

OfficeCentral membantu anda mengubah semua masalah penagihan anda menjadi masa lalu. Modul ini akan membantu anda menyiapkan invois dan menghantarnya secara automatik kepada pelanggan anda. Semua automatik. Jimat 100% masa anda.

Ketahui Lebih Lanjut!

Pembayaran Dalam Talian

Permudahkan pelanggan anda untuk membayar anda. Menerima Pembayaran dan mengemas kini akaun pelanggan dan transaksi Perakaunan yang berkaitan secara automatik.


Discover More!

e-Mandat

Permudahkan anda mengumpulkan pembayaran. Tidak perlu mengeluarkan invois. Tidak perlu mengingatkan pelanggan anda. Tidak perlu menghubungi pelanggan anda untuk mengingatkan mereka. Kerjasama kami dengan Bank Islam membolehkan anda menerima pembayaran dari pelanggan anda secara automatik. Ini mungkin pembayaran bulanan yang perlu dibayar oleh pelanggan anda kepada anda.Ketahui Lebih Lanjut!

Perakaunan Automatik

OfficeCentral ERP Perakaunan Automatik mengautomasikan transaksi perakaunan anda untuk anda! Dapatkan laporan perakaunan anda walaupun anda tidak menggunakan akauntan di syarikat anda.
Discover More!

Unit Perniagaan & Perakaunan Projek

Apabila perniagaan anda berkembang, anda akan mempunyai lebih daripada satu unit perniagaan atau anda mungkin mempunyai ratusan projek. Anda ingin mengetahui Untung dan Rugi Unit Perniagaan dan pelbagai projek. Sistem Perakaunan OfficeCentral akan memberi anda laporan penting ini.Ketahui Lebih Lanjut!

Kepintaran Perniagaan

Anda akan mendapat pandangan yang lebih mendalam dari papan pemuka Kepintaran Perniagaan yang disediakan oleh OfficeCentral ERP. Sistem ini memberi anda banyak Nisbah Kewangan dan trend bulanan. Papan pemuka merangkumi penjualan dan keuntungan bulanan dan kumulatif serta aliran tunai.Ketahui Lebih Lanjut!

Rekonsiliasi Bank Automatik

Apabila anda mempunyai ratusan atau ribuan transaksi setiap bulan, rekonsiliasi bank manual akan sangat membosankan dan memakan masa. Gunakan Rekonsiliasi Bank Automatik OfficeCentral untuk menjimatkan banyak masa akauntan anda. Anda mungkin dapat mengotomatisasi hampir 100% transaksi.


Ketahui Lebih Lanjut!

SAGA & MPERS

OfficeCentral dikonfigurasi untuk mematuhi keperluan SAGA dan MPERS. Semua laporan yang diperlukan oleh SAGA atau MPERS disediakan oleh sistem

Ketahui Lebih Lanjut!

Perniagaan Lebih Baik

Kini, anda boleh mendapatkan akses segera di skrin ke senarai kakitangan anda, maklumat mereka dan banyak lagi dari mana sahaja anda berada, bila-bila masa anda memerlukannya dengan menggunakan sistem Perakaunan dalam talian OfficeCentral - Malaysia. Tidak perlu risau lagi untuk pergi ke pejabat untuk mendapatkan data atau data dihantar secara manual melalui e-mel / telefon / faks. Anda boleh mengakses data Perakaunan dengan mudah walaupun anda dalam perjalanan perniagaan ke luar negara. Begitulah kaitannya anda dengan syarikat anda semasa melaksanakan OfficeCentral.

  • picture Selanjutnya, dengan OfficeCentral, lebih mudah bagi anda untuk menguruskan beberapa lokasi dan cawangan dari satu sistem. Tidak perlu lagi menghantar data secara manual melalui e-mel / telefon / faks.
  • picture OfficeCentral menjadi repositori data terpusat anda, yang membolehkan kakitangan anda dari lokasi yang berbeza untuk mengakses data yang sama, walaupun pejabat mereka berada jauh.
  • picture Ini mendorong kerjasama pasukan dan meningkatkan produktiviti untuk pasukan di pelbagai wilayah. Anda dapat menjimatkan masa, mengurangkan kerja pentadbiran dan meningkatkan produktiviti!

Adakah anda berminat untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral?Daftar untuk menerima lebih banyak maklumat daripada kami, atau meminta konsultasi percuma.

Want more information?

Sign up below to get more information on OfficeCentral in your email.or, click here to contact us directly.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma