Sistem Pengurusan Sumber Manusia OfficeCentral 'Atas Talian' Malaysia

Tingkatkan kepuasan pekerja anda dengan Sistem Pengurusan Sumber Manusia Atas Talian OfficeCentral Malaysia.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS

Semua-dalam-Satu Penyelesaian Pengurusan Sumber Manusia

OfficeCentral terkenal dengan kemudahan penggunaan, aksesibilitas atas talian dengan liputan logik perniagaan yang lengkap, dan maklumat tepat yang diberikan. Sistem Pengurusan Sumber Manusia Atas Talian OfficeCentral Malaysia menonjol sebagai salah satu perisian pengurusan sumber manusia berasaskan awan terbaik untuk keperluan perniagaan masa kini di Malaysia.

Dengan pengetahuan pengurusan perusahaan yang sangat minimum, anda boleh mula menggunakan perisian HRMS dalam talian OfficeCentral dengan mudah. Lebih-lebih lagi, dengan ciri yang mudah digunakan dan disatukan dengan lancar, OfficeCentral membantu melancarkan operasi perniagaan harian anda dan membolehkan anda memberi tumpuan kepada perniagaan teras anda.

Akses di mana sahaja, bila-bila masa

Kini anda dan pasukan anda dapat mengakses HRMS dari mana sahaja anda berada, menjadikan pengurusan sumber manusia menjadi mudah.

Access Anywhere, Anytime

Mengurangkan Kertas dan ruang Penyimpanan

Dengan OfficeCentral, semua proses hanya di dalam talian. Anda bahkan boleh memuat naik dokumen pekerja anda untuk rujukan anda!

Reduce paper clutter and storage space

Urus Cuti dan Kehadiran dengan Mudah

Adakah anda mempunyai kakitangan di pelbagai pejabat atau bekerja jauh? Kini anda dapat mengurus cuti dan kehadiran mereka dengan mudah dan menghilangkan kesilapan kerana catatan bertulis.

Track Leave and Attendance Easily

Urus Data dengan Cekap

Selaraskan pengumpulan data dan penyimpanan yang selamat dengan sistem berpusat kami. Persiapkan organisasi anda dan simpan semua rekod pekerja anda di satu lokasi pusat.

Manage Data Efficiently

Cari data dengan mudah pada bila-bila masa anda memerlukan

Semua data anda akan terdapat di OfficeCentral bila-bila masa anda memerlukannya, yang membolehkan anda mencari dan melihatnya dengan mudah walaupun sudah beberapa tahun yang lalu!

Easily Search Data Anytime You Need

Proses Automatik dan Jimat Masa!

Automatikkan pelbagai proses seperti menghasilkan laporan, amaran dari e-mel dan banyak lagi! Jimat masa anda dan tingkatkan produktiviti di tempat kerja anda.

Automate Processes and Save Time!

Bersepadu dengan Modul OfficeCentral ERP yang Lain

Sekiranya anda ingin menggunakan sistem OfficeCentral Penggajian atau Perakaunan , jangan risau. OfficeCentral Pengurusan Sumber Manusia disatukan dengan modul OfficeCentral lain sebagai sebahagian daripada penawaran OfficeCentral ERP. Jadi, anda tidak perlu memasukkan maklumat yang sama lagi ke dalam sistem!

Integrated with Other OfficeCentral ERP Modules

Ciri-Ciri Canggih

Terdapat banyak ciri canggih dalam OfficeCentral Pengurusan Sumber Manusia yang akan membantu anda mengurus sumber manusia anda
dengan lebih berkesan dan cekap. Di sini kami senaraikan beberapa ciri utama yang terdapat di OfficeCentral Pengurusan Sumber Manusia.

Pengurusan Profil Kakitangan

Kini anda dapat menguruskan profil pekerja anda dengan mudah secara atas talian, dan mengaksesnya bila-bila masa yang anda perlukan, dari mana sahaja anda berada. Anda juga boleh memuat naik dokumen anda ke OfficeCentral.

Pengurusan Cuti

Dengan OfficeCentral Pengurusan Sumber Manusia, anda tidak lagi mengalami masalah dalam menguruskan cuti organisasi anda. Semua hak dan baki dapat mudah dikesan secara automatik oleh OfficeCentral.


Pengurusan Kehadiran

Uruskan kehadiran pekerja anda dengan mudah dan biarkan mereka mendaftar masuk / keluar dari mana sahaja mereka berada, termasuk mereka yang bekerja dari jauh! Jimat masa dan mengurangkan kelewatan dengan menggunakan OfficeCentral.

-->

Pengurusan Pergerakan

Kini dengan OfficeCentral Pengurusan Pergerakan, anda akan dapat dengan mudah mengesan pergerakan pekerja anda, seperti bertemu dengan pelanggan atau tugas-tugas kerja di luar pejabat. Pergerakan kerja luar juga boleh dilampirkan dengan mudah pada tuntutan.Pengurusan Kursus

Pembangunan pekerja sangat penting bagi organisasi untuk memastikan bahawa pekerja anda mempunyai pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menyelesaikan pekerjaan mereka dengan berkesan. Di sini anda boleh menguruskan kursus latihan untuk pekerja anda dengan mudah.


Analisis Keperluan Latihan

Di sini anda dapat mengesan kemahiran yang diperlukan oleh setiap kehendak pekerjaan, dan tahap kemahiran yang dimiliki oleh pekerja anda pada masa kini. Dengan mengesannya, anda dapat memastikan bahawa anda mengetahui tahap kemahiran dan pengetahuan terkini dan merancang latihan mereka.

Pengurusan Lebih Masa

Adakah anda mengalami sakit kepala menguruskan pekerja anda yang bekerja lebih masa? Dengan OfficeCentral, anda boleh menguruskan permohonan, kelulusan dan tuntutan lebih masa.Pengurusan Tuntutan

Dengan OfficeCentral, pekerja anda dapat mengemukakan tuntutan dengan mudah, dan anda akan dapat mengesan dengan lebih mudah dan menguruskan tuntutan, perbelanjaan dan status pembayaran pekerja anda.


Pengurusan Pendahuluan

Dengan OfficeCentral, anda dapat menguruskan pendahuluan yang anda berikan kepada kakitangan anda, pembayaran pendahuluan dan status pendahuluan dengan mudah. Meningkatkan kepuasan pekerja.Aplikasi Mudah Alih Kakitangan Sumber Manusia

Dengan menggunakan OfficeCentral, anda akan dapat terlibat dengan pekerja anda dan meningkatkan kepuasan pekerja dengan proses yang lebih lancar, kurang kertas dan mengurangkan masa pentadbiran!Ketahui Lebih Lanjut!

Penyulitan Fail Gaji & Bank

Memproses gaji kakitangan anda secara mudah dengan menggunakan OfficeCentral Penggajian. Jimatkan penggunaan masa anda dengan menggunakan OfficeCentral.

Ketahui Lebih Lanjut!

Pengurusan Jualan - Aplikasi Mudah Alih

Dengan menggunakan OfficeCentral, anda dapat menguruskan kerja anda yang tidak pernah semudah ini, dan dengan pantas menambah maklumat terus ke OfficeCentral dan terus mengemas kini kepada anda!Ketahui Lebih Lanjut!

Perniagaan yang Lebih Baik

Kini, anda boleh mendapatkan akses segera ke senarai kakitangan anda, maklumat mereka dan banyak lagi dari mana sahaja anda berada, bila-bila masa anda memerlukannya dengan menggunakan OfficeCentral Pengurusan Sumber Manusia secara dalam talian - Malaysia. Tidak perlu lagi risau untuk pergi ke pejabat untuk mendapatkan data atau data dihantar secara manual melalui e-mel / telefon / faks. Anda boleh mengakses data Pengurusan Sumber Manusia dengan mudah walaupun anda dalam perjalanan perniagaan ke luar negara. Begitulah dekatnya anda dengan syarikat anda apabila menggunakan OfficeCentral.

  • picture Tambahan pula, dengan OfficeCentral, lebih mudah bagi anda untuk menguruskan beberapa lokasi dan cawangan dari satu sistem. Tidak perlu lagi menghantar data secara manual melalui e-mel / telefon / faks.
  • picture OfficeCentral menjadi repositori data berpusat anda, yang membolehkan kakitangan anda dari lokasi yang berbeza untuk mengakses data yang sama, walaupun pejabat mereka berada jauh.
  • picture Ini mendorong kerjasama pasukan dan meningkatkan produktiviti untuk pasukan di pelbagai wilayah. Anda dapat menjimatkan masa, mengurangkan kerja pentadbiran dan meningkatkan produktiviti!

Adakah anda berminat untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral? Daftar untuk menerima lebih banyak maklumat daripada kami, atau meminta konsultasi secara percuma.

Mahukan lebih banyak maklumat?

Daftar di bawah untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral ke dalam e-mel anda.or, klik di sini untuk terus menghubungi kami.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma