OfficeCentral Pengurusan Projek

Uruskan projek anda dengan berkesan dari mana sahaja anda berada. Akses ke data dan dokumen projek anda bila-bila masa anda memerlukannya.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS
ceo

Apa itu Pengurusan Projek OfficeCentral?

Gambaran Keseluruhan Penyelesaian

Salah satu ciri lanjutan OfficeCentral ialah OfficeCentral Project Management, sistem yang direka untuk menyediakan anda semua alat yang diperlukan untuk anda menguruskan projek anda dengan berkesan dan cekap.

OfficeCentral penyelesaian pengurusan projek berasaskan awan dapat membantu anda mengurangkan perbelanjaan masa anda untuk kerja berulang. Pada masa yang sama Pengurusan Projek OfficeCentral membantu meningkatkan kecekapan anda dan pasukan projek anda dalam kerjasama kerja.

Dengan Pengurusan Projek OfficeCentral, anda dapat mengakses data anda dengan mudah dari mana-mana peranti, sama ada komputer, komputer riba atau telefon bimbit anda. Ini akan menjadikan anda dan pasukan projek anda sangat tangkas, cepat dalam membuat keputusan, semua orang akan dikemas kini dengan serta-merta.Ir Aziz Ismail
CEO of Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami fokus untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Faedah Pengurusan Projek OfficeCentral

Tertanya-tanya mengapa anda harus menggunakan Pengurusan Projek OfficeCentral? Terdapat banyak faedah bagaimana Pengurusan Projek OfficeCental dapat membantu anda berkembang.

Kebolehcapaian

Kini anda boleh mendapatkan data projek anda dari mana sahaja anda berada melalui mana-mana peranti seperti PC anda di pejabat, komputer riba di rumah dan juga telefon bimbit anda semasa anda dalam perjalanan. Jadikan proses membuat keputusan anda lebih pantas.

Kurangkan Kertas

Dengan semua yang ada dalam talian, anda akan mengurangkan penggunaan kertas dan semuanya dapat dicapai melalui komputer riba, komputer dan telefon bimbit anda.

Kerjasama Lebih Mudah

Dengan menggunakan Pengurusan Projek OfficeCentral, ini memudahkan pasukan anda dan juga perunding dan kontraktor luaran untuk berkolaborasi bersama dan menjimatkan masa daripada melakukan kerja berlebihan. Semua orang akan sentiasa dikemas kini dengan maklumat terkini, di mana sahaja mereka berada.

Tindak Balas Lebih Pantas

Dalam Pengurusan Projek OfficeCentral, yang perlu dilakukan oleh ahli pasukan projek adalah memasukkan maklumat dalam talian. Pihak Pengurusan, terutama yang sibuk, boleh menjadi lebih responsif kerana internet tersedia di hujung jari mereka. Input yang lebih cepat dan luas menghasilkan keputusan yang lebih baik dan keputusan yang lebih pantas.

Pemberitahuan

Dalam Pengurusan Projek OfficeCentral, anda dapat berkomunikasi dengan setiap ahli pasukan dalam projek untuk berkongsi maklum balas, memberikan tugas atau bahkan mengadakan mesyuarat. Pemberitahuan dan makluman akan memberitahu anda mengenai kemajuan projek anda dan penyelesaian tugas dalam sesuatu projek.

Ketelusan

Data semua dikongsi. Sekiranya kemajuan projek tidak diserahkan, pengurus pasti akan mengetahui kelewatan mungkin berlaku. Ini akan membantu menyelesaikan sebarang masalah lebih awal dan bukannya kemudian. Semua data dikongsi membolehkan ketelusan dalam menguruskan projek.


Modul Pengurusan Projek OfficeCentral

Penyelesaian Pengurusan Projek OfficeCentral Berasaskan Awan Komprehensif Anda

Pengurusan projek

Ini adalah teras dan bahagian utama keseluruhan Sistem Pengurusan Projek OfficeCentral. Pengguna dapat membuat permohonan projek dalam talian (mengurangkan kerja manual dan kemasukan data!). Pentadbir sistem akan dapat meluluskan projek dan memberikan projek tersebut kepada pengguna yang ada dalam sistem. Dokumen dan gambar boleh dimuat naik terus ke dalam sistem.


Mesej & Komunikasi

Dalam Pengurusan Projek OfficeCentral, anda boleh menghantar mesej dan komen kepada ahli pasukan anda berdasarkan projek atau keseluruhannya.

Ini adalah cara komunikasi yang berkesan, anda dapat menghantar kepada ahli pasukan anda mengenai apa jua topik. Catatan yang terikat dengan pasukan kemudian akan disimpan sebagai perbualan di bawah projek.

Ini memudahkan anda merakam percakapan tidak rasmi dan mengesannya untuk setiap projek.

Aduan & Pengurusan Pesanan Kerja

OfficeCentral menawarkan pengurusan projek sepenuhnya sehingga selesai. Setelah projek siap (juga tersedia untuk projek yang sedang berjalan), pengguna dapat mengemukakan aduan mengenai projek tersebut dan menguruskan pesanan kerja secara sistematik dalam sistem.Komunikasi & Pengurusan Tugas

Meniru reka bentuk catatan dinding Facebook, Pengurusan Projek OfficeCentral menghasilkan cara komunikasi yang lebih berkesan. Untuk meletakkan "keseronokan" dalam komunikasi, pengguna dalam Pengurusan Projek OfficeCentral dapat menghantar kepada ahli pasukan mengenai apa sahaja topik. Catatan yang terikat dengan pasukan kemudian akan disimpan sebagai perbualan di bawah projek itu sendiri.

Dengan pengurusan tugas, pengguna dapat melacak tugas dan mengetahui setelah tugas selesai dan lebih efektif dalam memilih tugas yang harus dilakukan terlebih dahulu dengan tarikh akhir.
Aplikasi Projek

Dalam modul ini, anda akan dapat memohon projek yang akan dimulakan. Ini membolehkan pengguna lain mengemukakan idea dan aplikasi projek untuk diproses.
Sebagai pentadbir, anda dapat meluluskan dan menetapkan projek untuk projek pasukan dalam sistem.

Dalam aplikasi projek anda boleh:

• Memohon projek
• Kelulusan permohonan
• Membuat projek secara automatik
• Tugasan Ketua Projek untuk membuat projek

Pengurusan Mesyuarat

Dalam modul ini, OfficeCentral Project Management membolehkan anda menempah dan melihat senarai mesyuarat dalam format kalendar atau senarai untuk setiap projek yang dibuat oleh ahli pasukan projek.

Semasa menambahkan jemputan mesyuarat baru, anda boleh memasukkan butiran mesyuarat dan juga agenda mesyuarat. Anda boleh menghantar jemputan secara langsung dari dalam sistem ke e-mel peserta yang dijemput.

Setelah mesyuarat dibuat, anda juga boleh menghantar Minit Mesyuarat secara dalam talian melalui Pengurusan Projek OfficeCentral untuk rujukan. Anda juga boleh menambah memo jika diperlukan. Ini memudahkan anda untuk berkongsi maklumat dan data mesyuarat kepada peserta sambil mengesan pertemuan dan aktiviti setiap projek.

we

Kenapa pilih kami?

Kami bukan hanya penyedia penyelesaian, kami mahu anda juga Berjaya

Kami tidak hanya memberikan penyelesaian. Kami memberikan bantuan dan sokongan untuk memastikan anda berjaya melaksanakan Pengurusan Projek OfficeCentral di syarikat anda. Kami ingin anda berjaya apabila menggunakan OfficeCentral Project Management dan mengembangkan projek perniagaan anda dengan cekap. Itulah sebabnya kami mempunyai "Customer Success Department" yang berdedikasi untuk membantu anda menjadi berjaya. Mereka bukan sahaja pakar dalam sistem tetapi juga dalam operasi kewangan dan perniagaan.

Dengan menggunakan OfficeCentral Project Management, anda bukan hanya membeli sistem, tetapi anda membeli penyelesaian terbaik untuk membantu mengembangkan perniagaan anda.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Sembang Dalam Talian

Arrow

Kemaskini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
CEO of Authentic Venture Sdn Bhd

"Pengurusan Projek OfficeCentral merevolusikan cara anda mengurus projek anda dengan memaksimumkan penggunaan teknologi awan dan mudah alih dalam pengurusan projek."

BISNES YANG LEBIH BAIK

Kini, anda boleh mempunyai akses segera di skrin ke senarai kakitangan anda, maklumat mereka dan banyak lagi dari mana sahaja anda berada, bila-bila masa anda memerlukannya dengan menggunakan sistem Pengurusan Projek OfficeCentral - OfficeCentral dalam talian Malaysia. Tidak perlu risau lagi untuk pergi ke pejabat untuk mendapatkan data atau data dihantar secara manual melalui e-mel / telefon / faks. Anda boleh mengakses data Pengurusan Projek OfficeCentral dengan mudah walaupun anda dalam perjalanan perniagaan ke luar negara. Begitulah kaitannya anda dengan syarikat anda semasa melaksanakan OfficeCentral.

  • pictureTambahan pula, dengan OfficeCentral, lebih mudah bagi anda untuk menguruskan beberapa lokasi dan cawangan dari satu sistem. Tidak perlu lagi menghantar data secara manual melalui e-mel / telefon / faks.
  • picture OfficeCentral menjadi repositori data terpusat anda, yang membolehkan kakitangan anda dari lokasi yang berbeza untuk mengakses data yang sama, walaupun pejabat mereka berada jauh.
  • picture Ini mendorong kerjasama pasukan dan meningkatkan produktiviti untuk pasukan di pelbagai wilayah. Anda dapat menjimatkan masa, mengurangkan kerja pentadbiran dan meningkatkan produktiviti!

Adakah anda berminat untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral?Daftar untuk menerima lebih banyak maklumat daripada kami, ataumeminta konsultasi percuma..

OfficeCentral Testimoni

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Mahukan lebih banyak maklumat?

Daftar di bawah untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral dalam e-mel anda.atau, klik di sini untuk terus menghubungi kami.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma