OfficeCentral
Pengurusan Pinjaman

Penyelesaian pengurusan teknologi kewangan berasaskan awan yang direka khusus untuk organisasi yang ingin menguruskan data kewangan mereka dalam talian dengan mudah. Terdiri daripada pelbagai aplikasi yang juga merangkumi Pengurusan Pinjaman OfficeCentral dan Pengurusan Pemantauan Syarikat.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS
ceo

Apa itu OfficeCentral
Pengurusan Pinjaman

Gambaran Keseluruhan Penyelesaian

Pengurusan Pinjaman OfficeCentral adalah penyelesaian pengurusan teknologi kewangan berasaskan awan yang direka khas untuk organisasi yang ingin menguruskan data kewangan mereka dalam talian dengan mudah.

Pengurusan Pinjaman OfficeCentral terdiri daripada aplikasi yang berbeza (tetapi boleh disatukan sekiranya anda lebih suka menggunakan lebih dari satu aplikasi) yang juga merangkumi Pengurusan Pinjaman dan Pengurusan Pemantauan Syarikat.

Dengan Pengurusan Pinjaman OfficeCentral, anda boleh mengurus, mengira dan memantau pinjaman yang anda berikan kepada pelanggan anda dengan mudah di satu tempat - tepat di hujung jari anda.

Kelebihan

Tertanya-tanya mengapa anda harus menggunakan Pengurusan Pinjaman OfficeCentral? Terdapat banyak faedah bagaimana OfficeCentral dapat membantu anda berkembang.

Kebolehcapaian

Kini anda boleh mendapatkan data syarikat anda dari mana sahaja anda berada melalui mana-mana peranti seperti PC anda di pejabat, komputer riba anda di rumah dan juga telefon bimbit anda semasa anda dalam perjalanan. Membuat keputusan yang lebih pantas.

cloud

Reka bentuk Responsif

Kami memahami bahawa trend menunjukkan banyak orang mengakses data mereka menggunakan telefon bimbit mereka. Oleh itu, kami telah merancang OfficeCentral agar responsif dan dilihat dengan mudah bukan sahaja di desktop / komputer riba tetapi juga di telefon bimbit anda.

flower

Kerjasama Lebih Mudah

Dengan menggunakan OfficeCentral, ini memudahkan pasukan anda untuk berkolaborasi bersama dan menjimatkan masa daripada melakukan kerja berlebihan. Setiap orang juga akan sentiasa dikemas kini dengan maklumat terkini, di mana sahaja mereka berada.

chat

Automasi

Di OfficeCentral, kami berhasrat untuk mengautomasikan sebanyak mungkin proses manual termasuk menjana pembayaran berjadual dan menghantar peringatan secara automatik. Ini akan membantu anda mengurangkan kos dan masa untuk mengulang tugas.

gear

Ramalan

Salah satu kelebihan menggunakan sistem untuk menguruskan data anda ialah anda dapat meramalkan apa yang akan datang. Dengan menggunakan OfficeCentral, anda akan dapat melihat tingkah laku peminjam anda dan mengenal pasti pembayar gaji yang baik dan juga mengenal pasti akaun berisiko.

bulb

Integrasi OfficeCentral

Adakah anda menggunakan OfficeCentral Accounting untuk menguruskan akaun anda? Dengan menggunakan OfficeCentral, anda dapat dengan mudah memindahkan data ke dalam OfficeCentral Accounting dan mengurangkan proses kerja manual.

lock

Modul & Fungsi Standard

Penyelesaian Pengurusan Pinjaman Pusat Pejabat Berasaskan Awan Komprehensif Anda

Pengurusan Pinjaman

Modul ini menguruskan peminjam anda. Anda boleh melihat senarai peminjam anda, perincian pinjaman, baki pinjaman, pembayaran terakhir yang diterima dan tarikh akhir pembayaran berikutnya.

Di bawah butiran pembayaran, anda juga dapat melihat jadual pembayaran pinjaman yang dihasilkan secara automatik oleh sistem berdasarkan pengiraan yang dipilih, pembayaran sebenar yang diterima dari peminjam dan jumlah yang perlu dibayar untuk pembayaran tertunda.
Pengurusan Semakan

Di bawah Pengurusan Semakan, di sini anda dapat menyemak dan menyemak semula kontrak pinjaman dan juga dapat menetapkan dan melihat yang berikut:

• Tetapkan Jumlah Baki

• Payment Frequency

• Kekerapan Pembayaran

• Terma dan Syarat

• Jadual Pembayaran Balik
Pengurusan Peringatan

Kami faham bahawa menghantar peringatan yang kerap secara manual akan memakan banyak masa anda. Oleh itu, sistem ini dirancang untuk membantu anda menguruskan peringatan secara automatik.

Ini akan menjimatkan banyak masa dan memastikan semua peringatan dihantar tepat pada waktunya. Peringatan boleh dihantar melalui e-mel dan sms *. (* Bayaran tambahan mungkin dikenakan)

Modul ini merangkumi:

• Kekerapan Pembayaran

• Tarikh Akhir

• Kandungan

Carta alir

Aliran proses peminjam baru dari pendaftaran sehingga pembayaran diterima

we

Kenapa pilih kami?

Kami bukan hanya penyedia penyelesaian, kami mahu anda juga Berjaya

Kami tidak hanya memberikan penyelesaian. Kami memberikan bantuan dan sokongan untuk memastikan anda berjaya melaksanakan Pengurusan Projek OfficeCentral di syarikat anda. Kami ingin anda berjaya apabila menggunakan OfficeCentral Project Management dan mengembangkan projek perniagaan anda dengan cekap. Itulah sebabnya kami mempunyai "Customer Success Department" yang berdedikasi untuk membantu anda menjadi berjaya. Mereka bukan sahaja pakar dalam sistem tetapi juga dalam operasi kewangan dan perniagaan.

Dengan menggunakan OfficeCentral Project Management, anda bukan hanya membeli sistem, tetapi anda membeli penyelesaian terbaik untuk membantu mengembangkan perniagaan anda.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma