Sistem Perolehan OfficeCentral yang Menjimatkan Masa dan Wang Anda

Pasukan terbaik menggunakan OfficeCentral untuk mengurangkan kerja secara manual dan menyelaraskan proses pembelian mereka, menjimatkan masa dan wang, dan fokus pada perkara yang penting.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS

Semua-dalam-Satu Penyelesaian Pengurusan Perolehan

Perolehan adalah salah satu proses teras di syarikat anda. Prosesnya bermula dari permintaan pembelian, kemudian untuk meminta cadangan dari pembekal. Sistem akan mengendalikan penilaian termasuk proses tender, jika diperlukan. Anda boleh mengeluarkan Pesanan Pembelian dari sistem.

Sistem Perolehan akan mengesan penghantaran produk dan invois yang diterima. Sistem ini dihubungkan dengan inventori atau aset dan perakaunan. Anda boleh meminta Portal Pembekal kami supaya anda dapat menguruskan pembekal anda secara sistematik dan dalam talian.

Kebolehcapaian

Sekarang anda boleh mendapatkan akses ke data syarikat dan perolehan dari mana sahaja anda berada sebarang peranti seperti PC anda di pejabat, anda komputer riba di rumah dan juga milik anda telefon bimbit semasa anda berada pergi. Membuat keputusan yang lebih pantas.

Accessibility

Kurangkan Kertas

Dengan semuanya dalam talian, anda akan menggunakan lebih sedikit kertas dan semuanya berada dalam kawalan anda melalui komputer riba, komputer anda dan telefon bimbit.

Go Paperless

Kerjasama Lebih Mudah

Dengan menggunakan OfficeCentral Perolehan, ia memudahkan pasukan anda untuk berkolaborasi bersama dan menjimatkan masa daripada melakukan kerja berlebihan. Setiap orang juga akan sentiasa dikemas kini dengan maklumat terkini, di mana sahaja mereka berada.

Easier Collaboration

Automasi

Dalam OfficeCentral Perolehan, kami bertujuan untuk mengautomasikan sebanyak mungkin proses manual termasuk laporan dan papan pemuka yang dihasilkan secara automatik. Ini akan membantu anda dapat menghasilkan Pesanan Pembelian untuk membeli barang dan perkhidmatan dari pembekal pada bila-bila masa yang anda perlukan.

Automation

Ketelusan

Semua data dikongsi sehingga semua orang yang bertanggungjawab dapat mengetahui status dan peringkat perolehan. Oleh itu, sekiranya ada masalah lain, ini akan membantu menyelesaikan masalah lebih awal daripada kemudian. Semua data dikongsi membolehkan ketelusan dalam menguruskan perolehan.

Transparency

Prasarana Selamat

Perisian berasaskan awan kami menjadikan pemilik dan pengurus mengawal maklumat perniagaan sepenuhnya. Dengan sandaran akaun dan data yang selamat, anda mendapat ketenangan atas keselamatan data anda.

Secured Infrastructure

Ciri-Ciri Canggih

Terdapat banyak ciri hebat dalam OfficeCentral Perolehan yang akan membantu anda menguruskan Perolehan anda
dengan lebih berkesan dan cekap. Di sini kami menyenaraikan beberapa ciri utama yang terdapat dalam OfficeCentral Perolehan.

Permohonan Pembelian

Kakitangan anda boleh meminta untuk membeli barang melalui Aplikasi Pembelian, yang akan melalui proses kerja proses kelulusan yang ditetapkan dalam sistem.

Tender

Untuk pembelian yang memerlukan tender, anda boleh menguruskan setiap tender melalui OfficeCentral Procurement.

Pesanan Pembelian

Anda juga boleh mengeluarkan Pesanan Pembelian kepada pembekal anda terus dari sistem.

Pesanan Penghantaran yang Diterima

Anda boleh merekodkan Pesanan Penghantaran yang Diterima secara langsung di dalam sistem dan dapat mengesan perkembangan setiap pembelian.

Menerima Invois

Anda juga boleh menambahkan Invois yang Diterima dari pembekal tepat di dalam sistem untuk diproses.


Bersepadu Dengan Modul Lain

Perolehan OfficeCentral diintegrasikan dengan modul lain seperti perakaunan dan belanjawan, yang membolehkan anda mengurus dan memantau proses perolehan anda dengan mudah.

Bisnes yang Lebih Baik

Kini, anda boleh mendapatkan akses segera ke senarai kakitangan anda, maklumat mereka dan banyak lagi dari mana sahaja anda berada, bila-bila masa anda memerlukannya dengan menggunakan OfficeCentral Pengurusan Sumber Manusia secara dalam talian - Malaysia. Tidak perlu lagi risau untuk pergi ke pejabat untuk mendapatkan data atau data dihantar secara manual melalui e-mel / telefon / faks. Anda boleh mengakses data Pengurusan Sumber Manusia dengan mudah walaupun anda dalam perjalanan perniagaan ke luar negara. Begitulah dekatnya anda dengan syarikat anda apabila menggunakan OfficeCentral.

  • picture Tambahan pula, dengan OfficeCentral, lebih mudah bagi anda untuk menguruskan beberapa lokasi dan cawangan dari satu sistem. Tidak perlu lagi menghantar data secara manual melalui e-mel / telefon / faks.
  • picture OfficeCentral menjadi repositori data berpusat anda, yang membolehkan kakitangan anda dari lokasi yang berbeza untuk mengakses data yang sama, walaupun pejabat mereka berada jauh.
  • picture Ini mendorong kerjasama pasukan dan meningkatkan produktiviti untuk pasukan di pelbagai wilayah. Anda dapat menjimatkan masa, mengurangkan kerja pentadbiran dan meningkatkan produktiviti!

Adakah anda berminat untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral? Daftar untuk menerima lebih banyak maklumat daripada kami, atau meminta konsultasi secara percuma.

Mahukan lebih banyak maklumat?

Daftar di bawah untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral ke dalam e-mel anda.or, klik di sini untuk terus menghubungi kami.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma