OfficeCentral ERP Perakaunan Automatik mengautomasikan transaksi perakaunan anda untuk anda! Dapatkan laporan perakaunan anda walaupun anda tidak menggunakan akauntan di syarikat anda

OfficeCentral akan melakukan transaksi perakaunan anda untuk anda secara automatik. Transaksi mungkin berasal dari aktiviti penjualan anda di pengurusan pelanggan (CRM), penggajian, pembelian, kewangan (pembayaran terbitan, pendahuluan, tuntutan) dan penjualan (POS).

Ketahui Lebih Lanjut!

OfficeCentral HRMS

Gambaran Keseluruhan

Laporan Perakaunan diperlukan untuk pengurusan syarikat mengurus dan memantau prestasi syarikatnya. Sekiranya anda ingin berjaya, pastikan anda mempunyai laporan perakaunan sekurang-kurangnya sebulan sekali.

Sebilangan besar PKS tidak menggunakan akauntan. Sebilangan besar daripada mereka akan mengatakan bahawa syarikat itu tidak mampu menambahkan kos overhead akauntan kepada keuntungan yang sudah rendah. Ciri Perakaunan Automatik OfficeCentral adalah penyelesaian yang paling anda tunggu.

Perakaunan Automatik akan membaca data dari pelbagai jabatan di syarikat anda dan melakukan debit dan kredit dalam perakaunan secara automatik. Sekiranya anda tidak mempunyai akauntan, ini sangat hebat. Sekiranya anda sudah mempunyai akauntan, ini akan membebaskannya dari debit dan kredit yang membosankan berfungsi dan membolehkannya menolong anda dalam perkara lain yang lebih bernilai tambah.CRM Sales

Perakaunan Automatik untuk Jualan Pengurusan Pelanggan (CRM)

Pasukan jualan anda akan melakukan kerja biasa mereka dengan menggunakan Sistem CRM OfficeCentral. Dia / Dia akan mengeluarkan invois kepada pelanggannya seperti biasa. Perakaunan Automatik akan memahami apa Pendapatan (kategori) kepada Kredit dan Penghutang Apa (pelanggan) untuk didebitkan. Praktikal 100% selesai melalui komputer. Sekiranya anda mengklik laporan Untung Rugi, anda sudah dapat melihat tambahan pendapatan dan kesan ke atas keuntungan.
Sekiranya anda klik Imbangan Duga, anda sudah dapat melihat nilai tambahan dalam akaun Penghutang.

Apabila dia menerima pembayaran dari pelanggannya, dia akan mencatat pembayaran dalam Kredit Jualan CRM kepada Debtor (pelanggan) dan Debit di Bank. Sekiranya anda klik Imbangan Duga, anda boleh segera mengemas kini pada Imbangan Duga bahawa Penghutang sudah dibayar dan baki Bank naik dengan jumlah yang sama. Semua selesai secara automatik. Sudah tentu, anda dapat melihat lejar am, Imbangan Percubaan
Laporan Aliran Tunai segera.Purchasing Sales

Perakaunan Automatik untuk Jual Beli

Apabila anda menggunakan Pembelian OfficeCentral, anda juga dapat menghidupkan ciri Perakaunan Automatik. Anda akan mengeluarkan Pesanan Pembelian. Anda akan menerima Pesanan Penghantaran. Anda akan menerima invois dari pembekal anda. Sistem akan segera mengemas kini rekod Pembelian dan memberi Kredit kepada Kreditor (Pembekal) dan Mendebitkan Kos Barang Yang Dijual atau Overhead atau Aset. Apa akaun untuk debit dikonfigurasikan semasa proses penetapan lebih awal. Anda akan dapat melihat kesannya dalam laporan Untung Rugi dan Lembaran Imbangan dengan serta-merta.

Anda membayar pembekal, sistem akan secara automatik mendebitkan Pembekal (Kreditor) dan memberi kredit kepada Bank. Fungsi itu mungkin dilakukan oleh jabatan Kewangan. Perakaunan Automatik juga terdapat dalam modul Kewangan.Finance

Perakaunan Automatik untuk Kewangan

Anda akan melakukan proses pembayaran menggunakan modul Kewangan. Apabila anda mengeluarkan pembayaran, Perakaunan Automatik akan melakukan debit dan kredit secara automatik. Jabatan kewangan boleh mengeluarkan pembayaran untuk pembelian, pembayaran gaji, pendahuluan kakitangan dan tuntutan dan lain-lain.Payroll

Perakaunan Automatik untuk Gaji

Perakaunan Automatik juga akan melakukan transaksi Gaji ini dengan mudah. Gaji melibatkan banyak transaksi seperti gaji kakitangan, KWSP oleh syarikat, KWSP oleh kakitangan, PERKESO, PSMB, Zakat, potongan dan penambahan lain. Setiap bulan terdapat beratus-ratus atau ribuan transaksi perakaunan untuk Gaji. Perakaunan Automatik akan menjimatkan masa akauntan 100%. Sekiranya anda menjalankan syarikat PKS, ini mungkin merupakan ciri yang anda nantikan. Tidak perlu menambah kakitangan tambahan. Tidak perlu menggaji akauntan sepenuh masa. Laporan perakaunan anda disiapkan secara automatik oleh OfficeCentral Perakaunan Automatik.Project Costing

Perakaunan Automatik untuk Kos Projek

OfficeCentral Perakaunan juga mempunyai ciri untuk Perakaunan projek. Pada asasnya, sistem akan memberi anda laporan Untung Rugi untuk setiap projek yang anda lakukan. Banyak syarikat ingin mengetahui P&L untuk setiap projek yang mereka laksanakan. Ciri Perakaunan Automatik akan melakukan transaksi debit dan kredit yang diperlukan di dalam sistem. Anda boleh mengklik laporan Perakaunan pada projek Perakaunan dan akan melihat urus niaga yang tercermin dalam laporan dengan segera.

Perakaunan Automatik akan meningkatkan produktiviti kakitangan anda dengan ketara. Anda akan mendapat laporan kewangan anda dengan segera. Tidak ada kelewatan. Anda tidak perlu menggunakan kerani kemasukan data perakaunan. Anda tidak perlu menggunakan akauntan sepenuh masa jika anda belum mampu. Anda tidak memerlukan Akauntan. Anda sekarang akan menggunakan akauntan anda untuk menganalisis prestasi perniagaan anda dan memberi nasihat mengenai apa yang harus dilakukan. Mereka dapat menganalisis prestasi masa lalu dan membantu anda meramalkan masa depan. Anda mengambil tindakan untuk memastikan pertumbuhan berterusan anda. Anda mengambil tindakan untuk mengelakkan masalah yang diramalkan.

Kebolehcapaian

Kini anda boleh mendapatkan akses ke data syarikat dan perakaunan automatik dari mana sahaja anda berada melalui mana-mana peranti seperti PC anda di pejabat, komputer riba di rumah dan juga telefon bimbit anda semasa anda dalam perjalanan. Membuat keputusan yang lebih pantas.

Accessibility

Kurangkan Kertas

Dengan semua perkara dalam talian, anda akan menggunakan lebih sedikit kertas dan semuanya dapat dicapai melalui komputer riba, komputer dan telefon bimbit anda.

Go Paperless

Kerjasama Lebih Mudah

Dengan menggunakan Perakaunan Automatik, ini memudahkan pasukan anda dan juga perunding dan kontraktor luaran untuk berkolaborasi bersama dan menjimatkan masa daripada melakukan kerja berlebihan. Setiap orang juga akan sentiasa dikemas kini dengan maklumat terkini, di mana sahaja mereka berada.

Easier Collaboration

Automasi

Dalam OfficeCentral Perakaunan - Perakaunan Automatik, kami berhasrat untuk mengautomasikan sebanyak mungkin proses manual termasuk laporan dan papan pemuka yang dihasilkan secara automatik. Ini akan membantu anda dapat menghasilkan invois, penerimaan, perbelanjaan dan penyata daripada pembekal pada bila-bila masa yang anda perlukan.

Automation

Ketelusan

Data semua dikongsi sehingga semua orang yang bertanggungjawab dapat mengetahui status dan tahap perakaunan. Oleh itu, sekiranya ada masalah lain, ini akan membantu menyelesaikan masalah lebih awal daripada kemudian. Semua data dikongsi membolehkan ketelusan dalam menguruskan perakaunan.

Transparency

Prasarana Selamat

Perisian berasaskan awan kami menjadikan pemilik dan pengurus sepenuhnya mengawal maklumat perniagaan. Dengan sandaran akaun dan data yang selamat, anda mendapat ketenangan atas keselamatan data anda.

Secured Infrastructure

Ciri-Ciri Canggih

Terdapat banyak ciri canggih dalam Perakaunan OfficeCentral yang akan membantu anda menguruskan perakaunan anda
dengan lebih berkesan dan cekap. Di sini kami senaraikan beberapa ciri utama yang terdapat di OfficeCentral Accounting.

Carta Akaun

Anda boleh menggunakan Carta Akaun lalai yang disediakan oleh OfficeCentral atau anda juga boleh membuat Carta Akaun anda sendiri.


Pengurusan Hasil

Di dalam modul Pengurusan Hasil, anda boleh mengeluarkan invois, resit, nota kredit dan nota debit.


Pengurusan Perbelanjaan

Dalam Pengurusan Perbelanjaan, anda boleh merekodkan invois yang anda terima, mengeluarkan pembayaran, menerima nota kredit dan nota debit dan banyak lagi.

Perakaunan pelbagai lokasi

OfficeCentral menyediakan ciri pelbagai lokasi untuk anda gunakan terutamanya jika anda mempunyai banyak cawangan dan ingin dapat menghasilkan laporan kewangan untuk setiap lokasi dan juga untuk keseluruhan syarikat.

Perakaunan Projek

Anda juga boleh melakukan perakaunan projek dalam perakaunan OfficeCentral dan mengesan keuntungan projek dalam talian.

Laporan yang dihasilkan secara automatik

Semua laporan kewangan yang anda perlukan dihasilkan secara automatik, sehingga mengurangkan masa yang dihabiskan untuk menghasilkan laporan untuk diserahkan.
Tetapan & Konfigurasi

Terdapat beberapa tetapan yang boleh anda tetapkan untuk mengikuti polisi syarikat anda seperti tempoh perakaunan, tempoh yang dibenarkan dan banyak lagi.
Bersepadu

Perakaunan OfficeCentral dirancang untuk disatukan dengan modul OfficeCentral yang lain, oleh itu, anda dapat dengan mudah mengimport data dari modul lain termasuk tuntutan, kewangan dan banyak lagi.

Pengebilan Automatik

OfficeCentral membantu anda mengubah semua masalah penagihan anda menjadi masa lalu. Modul ini akan membantu anda menyiapkan invois secara automatik dan menghantarnya kepada pelanggan anda. Semua automatik. Jimat 100% masa anda.

Pembayaran Dalam Talian

Permudahkan pelanggan anda untuk membayar anda. Menerima Pembayaran dan mengemas kini akaun pelanggan dan transaksi Perakaunan yang berkaitan secara automatik.


Discover More!

e-Mandat

Permudahkan anda mengumpulkan pembayaran. Tidak perlu mengeluarkan invois. Tidak perlu mengingatkan pelanggan anda. Tidak perlu menghubungi pelanggan anda untuk mengingatkan mereka. Kerjasama kami dengan Bank Islam membolehkan anda menerima pembayaran dari pelanggan anda secara automatik. Ini mungkin pembayaran bulanan yang perlu dibayar oleh pelanggan anda kepada anda.Discover More!

Perakaunan Automatik

OfficeCentral ERP Automated Accounting mengautomasikan transaksi perakaunan anda untuk anda! Dapatkan laporan perakaunan anda walaupun anda tidak menggunakan akauntan di syarikat anda.
Discover More!

Business Unit & Project Accounting

When your business grows, you will have more than one business unit or you may have hundreds of projects. You want to know the Profit and Loss of the Business Units and the various projects. OfficeCentral Accounting system will provide you this crucial report.Business Intelligence

You will get a deeper insight from the Business Intelligence dashboards provided by OfficeCentral ERP. The system provides you with many Financial Ratios and monthly trends. The dashboard include monthly and cumulative sales and profitability and cash flow.Automated Bank Reconciliation

When you have hundreds or thousands of transactions every month, the manual bank reconciliation will be very tedious and time consuming. Use OfficeCentral Automated Bank Reconciliation to save significant time of your accountant. You may be able to automate near 100% of the transactions.


SAGA & MPERS

OfficeCentral is configured to comply to the MPERS requirements. All the reports required by MPERS are provided by the system. We also have SAGA version for government agencies.

OfficeCentral ERP - Perakaunan Automatik

Dalam video ini, Ketua Pegawai Eksekutif kami, Ir Aziz Ismail, berkongsi mengenai OfficeCentral ERP - Perakaunan Automatik. Dia akan berkongsi mengenai automasi ini dapat membantu anda meningkatkan produktiviti dan kecekapan syarikat anda, sekaligus mengurangkan kos.

Ketahui Lebih Lanjut Memohon Konsultasi Percuma

BISNES YANG LEBIH BAIK

Sekarang, anda dapat memperoleh akses langsung di layar kepada pelanggan dan data penjualan syarikat anda dari mana sahaja anda berada. Tidak perlu lagi menunggu laporan atau perlu memantau dari lokasi ke lokasi hanya untuk mengetahui hasil penjualan harian. Anda juga dapat melihat data penjualan syarikat anda dan juga meramalkan pendapatan masuk di satu tempat, bila-bila saja anda memerlukannya.

  • picture Tambahan pula, dengan OfficeCentral, lebih mudah bagi anda untuk menguruskan beberapa lokasi dan cawangan dari satu sistem. Tidak perlu lagi menghantar data secara manual melalui e-mel / telefon / faks.
  • picture OfficeCentral menjadi repositori data berpusat anda, yang membolehkan kakitangan anda dari lokasi yang berbeza untuk mengakses data yang sama, walaupun pejabat mereka berada jauh.
  • picture Ini mendorong kerjasama pasukan dan meningkatkan produktiviti untuk pasukan di pelbagai wilayah. Anda dapat menjimatkan masa, mengurangkan kerja pentadbiran dan meningkatkan produktiviti!

Adakah anda berminat untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral? Daftar untuk menerima lebih banyak maklumat daripada kami, atau meminta konsultasi secara percuma.

Mahukan lebih banyak maklumat?

Daftar di bawah untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral ke dalam e-mel anda.atau, klik di sini untuk terus menghubungi kami.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma