Sistem jualan runcit yang hebat untuk menjual dengan lebih baik dan pantas

Penyelesaian runcit komprehensif yang menghubungkan setiap aspek penjualan runcit untuk mengembangkan perniagaan anda dengan lebih pantas.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS

Semua-dalam-Satu Penyelesaian Pengurusan Jualan (POS)

OfficeCentral POS adalah salah satu sistem tempat penjualan Malaysia dalam talian yang khusus untuk membantu anda mengembangkan perniagaan dengan menguruskan penjualan di kaunter dengan lebih berkesan. OfficeCentral POS dapat dipasang pada tablet berdasarkan Android dan bersambung ke pencetak resit melalui bluetooh dan juga laci tunai. OfficeCentral adalah salah satu sistem pos dalam talian asas Android yang benar-benar di Malaysia yang secara automatik menyegerakkan penjualan data dari tablet dan ke OfficeCentral dalam talian, sehingga anda dapat mengesan penjualan dan dari mana sahaja dan anda, kapan saja dan anda memerlukannya.

Dengan menggunakan sistem pos dalam talian OfficeCentral Malaysia, anda dapat dengan mudah mengesan penjualan dan dari mana sahaja anda berada, tanpa berada di kedai anda. Anda juga dapat memantau laporan penjualan kedai berbilang lokasi untuk mengetahui pasti penjualan anda untuk setiap lokasi. OfficeCentral POS juga merangkumi penjejakan inventori, kemudahan anda untuk melacak inventori di lokasi yang berbeza dan memindahkan inventori antara lokasi.

Kebolehcapaian

Sekarang anda boleh mendapatkan akses ke data penjualan dari mana sahaja anda berada melalui mana-mana peranti seperti PC anda di pejabat, komputer riba anda di rumah dan juga telefon bimbit anda semasa anda dalam perjalanan. Membuat keputusan yang lebih pantas.

Accessibility

Beri Perhatian kepada KPI Penting

Proses yang berguna untuk membuat keputusan yang tepat dengan memperhatikan penjualan berkala dan produk terlaris. Ramalkan trend penjualan, jejak metrik yang penting, jadualkan kakitangan dengan berkesan, dan buat keputusan tepat berdasarkan data.

Pay attention to important KPIs

Kerjasama Lebih Mudah

Dengan menggunakan POS, ini memudahkan pasukan anda untuk berkolaborasi bersama dan menjimatkan masa daripada melakukan kerja berlebihan. Setiap orang juga akan sentiasa dikemas kini dengan maklumat terkini, di mana sahaja mereka berada.

Easier Collaboration

Automasi

Dalam POS, sistem menghasilkan laporan dan papan pemuka secara automatik untuk penggunaan anda. Ini akan membolehkan anda memantau penjualan anda dengan mudah untuk semua cawangan anda pada satu papan pemuka.

Automation

Pelbagai Lokasi

Pernah sukar untuk menguruskan kedai anda jika anda mempunyai banyak lokasi kedai? Dengan menggunakan OfficeCentral POS, anda dapat dengan mudah mendapatkan data penjualan anda dari semua lokasi penjualan (kedai) anda secara langsung dalam talian tanpa perlu meminta mereka untuk mengirimkan laporan kepada anda setiap hari.

Multi-Location

Integrasi OfficeCentral

Dengan menggunakan POS, syarikat anda dapat secara langsung mengimport transaksi tersebut ke dalam OfficeCentral Perakaunan, memudahkan anda menghasilkan laporan kewangan syarikat anda!

OfficeCentral Integration

Ciri-Ciri Canggih

Terdapat banyak ciri hebat di OfficeCentral CRM yang akan membantu anda mengurus jualan anda
dengan lebih berkesan dan cekap. Di sini kami senaraikan beberapa ciri utama yang terdapat di OfficeCentral POS.

Point of Sale

Anda boleh mempunyai POS dalam talian yang boleh anda akses dari mana sahaja anda berada, bila-bila masa anda memerlukannya.

Penjejakan kaunter

Anda boleh mempunyai beberapa kaunter dan juga mengesan tunai dan pembayaran yang diterima berdasarkan kaunter di mana urus niaga dilakukan.

Pengurusan inventori

Apabila penjualan selesai, inventori akan dikemas kini secara automatik berdasarkan kuantiti yang dijual. Ini membolehkan anda mengesan inventori dalam masa nyata.

Pengurusan Keahlian

Dengan OfficeCentral POS, anda juga dapat mengurus maklumat keahlian pelanggan anda dan memperkenalkan potongan dan promosi berdasarkan tahap keahlian.Aplikasi Mudah Alih

Selain menggunakan POS dalam talian, Anda juga dapat menggunakan Aplikasi Mudah Alih OfficeCentral POS untuk menjalankan POS menggunakan telefon / tablet, sehingga memudahkan Anda untuk mengakses POS dari mana.

Papan Pemuka dan Laporan yang dihasilkan secara automatik

Semua papan pemuka dan laporan penjualan dihasilkan secara automatik oleh sistem, sehingga mengurangkan masa yang anda habiskan untuk menghasilkan laporan secara manual.

Tetapan & Konfigurasi

Terdapat beberapa tetapan yang dapat anda tetapkan untuk mengikuti kebijakan syarikat anda seperti tahap keahlian, kategori pengumpulan mata dan banyak lagi.


Bersepadu

OfficeCentral POS diintegrasikan dengan OfficeCentral Accounting sehingga anda hanya dapat mengimport data POS anda ke dalam perakaunan tanpa harus melakukan entri data manual.

BISNES YANG LEBIH BAIK

Sekarang, anda dapat memperoleh akses langsung di layar kepada pelanggan dan data penjualan syarikat anda dari mana sahaja anda berada. Tidak perlu lagi menunggu laporan atau perlu memantau dari lokasi ke lokasi hanya untuk mengetahui hasil penjualan harian. Anda juga dapat melihat data penjualan syarikat anda dan juga meramalkan pendapatan masuk di satu tempat, bila-bila saja anda memerlukannya.

  • picture Tambahan pula, dengan OfficeCentral, lebih mudah bagi anda untuk menguruskan beberapa lokasi dan cawangan dari satu sistem. Tidak perlu lagi menghantar data secara manual melalui e-mel / telefon / faks.
  • picture OfficeCentral menjadi repositori data berpusat anda, yang membolehkan kakitangan anda dari lokasi yang berbeza untuk mengakses data yang sama, walaupun pejabat mereka berada jauh.
  • picture Ini mendorong kerjasama pasukan dan meningkatkan produktiviti untuk pasukan di pelbagai wilayah. Anda dapat menjimatkan masa, mengurangkan kerja pentadbiran dan meningkatkan produktiviti!

Adakah anda berminat untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral? Daftar untuk menerima lebih banyak maklumat daripada kami, atau meminta konsultasi secara percuma.

Mahukan lebih banyak maklumat?

Daftar di bawah untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral ke dalam e-mel anda.atau, klik di sini untuk terus menghubungi kami.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma