Sistem Gaji Atas Talian OfficeCentral Malaysia

Proseskan gaji kakitangan anda dengan mudah menggunakan Gaji OfficeCentral. Kurangkan aktiviti penggunaan masa dengan menggunakan OfficeCentral.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS

Semua-dalam-Satu Penyelesaian Pengurusan Gaji

Sistem Gaji Dalam Talian OfficeCentral Malaysia adalah salah satu perisian pembayaran dalam talian yang terkemuka untuk syarikat dan organisasi Malaysia. Penggajian OfficeCentral memudahkan anda menguruskan profil gaji kakitangan anda dengan mudah, mengesan elaun dan pemotongan mereka, memproses gaji bulanan dan juga penyediaan laporan dan penyerahan borang berkanun.

Ramai pelanggan kami telah melaporkan peningkatan produktiviti dan masa pemprosesan gaji yang lebih pendek setelah melaksanakan perisian gaji atas talian OfficeCentral malaysia di syarikat mereka.

Pengiraan gaji automatik

Jalankan penggajian dengan beberapa klik dan hasilkan slip gaji dalam talian secara automatik dengan perincian cukai, elaun dan pemotongan secara menyeluruh.

Automatic payroll calculation

Rangkul gaji yang pelbagai
struktur

Buat beberapa paparan gaji untuk kakitangan, petunjuk, dan pengurus anda dan gabungkan templat yang betul dengan setiap pekerja.

Embrace diverse salary structures

Bayar pekerja tepat pada waktunya
setiap masa

Pindahkan gaji pekerja terus ke akaun bank mereka dengan pindahan dalam talian tepat pada masanya dengan nasihat bank yang tersedia.

Pay employees on time every time

Pematuhan undang-undang lurus ke hadapan

Jauhkan perniagaan anda daripada hukuman pematuhan. Kami menangani pematuhan undang-undang anda termasuk (PF, PT, ESI, LWF dan IT) dan memudahkan pemfailan dengan laporan cukai

Straight-forward statutory compliance

Galakkan layan diri pekerja

Aktifkan kerjasama yang lancar antara pekerja dan kakitangan gaji anda dan kurangkan beban permintaan pekerja.

Encourage employee self-service

Keistimewaan Pentadbir Halus

Jemput kakitangan anda yang berkelayakan untuk memproses gaji tetapi tetap mengawal dengan peranan pengguna dan akses berdasarkan peranan.

Fine-grain admin privileges

Ciri-Ciri Canggih

Terdapat banyak ciri hebat dalam OfficeCentral Pengurusan Gaji yang akan membantu anda menguruskan gaji anda
dengan lebih berkesan dan cekap. Di sini kami senaraikan beberapa ciri utama yang terdapat di OfficeCentral Pengurusan Gaji.

Pengurusan Profil Gaji

Anda boleh menguruskan maklumat dan profil gaji kakitangan anda, yang merangkumi maklumat gaji, kekerapan pembayaran, elaun dan banyak lagi.

Pelarasan Tanpa Had

Adakah banyak penyesuaian seperti elaun dan potongan? Jangan risau, anda boleh mendapatkan penyesuaian tanpa had di OfficeCentral.

Sumbangan Berkanun

Dengan OfficeCentral, kami secara automatik mengira sumbangan berkanun seperti KWSP, SOCSO, PCB, Zakat dan PSMB berdasarkan tetapan caruman anda. Tidak ada lagi pengiraan yang berasingan.Slip Gaji

OfficeCentral secara automatik menghasilkan slip gaji untuk pekerja anda sehingga anda tidak perlu melakukannya.

Pemprosesan Gaji Secara Ringkas

Anda boleh memproses gaji kakitangan anda secara dalam talian hanya dengan beberapa klik. Tidak ada lagi pengiraan dan kemasukan manual.


Kumpulan Gaji

Anda mempunyai kaedah pengiraan yang berbeza untuk kumpulan pekerja yang berbeza? Sekarang anda boleh menetapkan kumpulan gaji untuk kakitangan anda dan menetapkan kaedah pengiraan untuk setiap kumpulan.

Tetapan & Konfigurasi

Terdapat beberapa tetapan yang dapat Anda tetapkan untuk mengikuti kebijakan syarikat anda seperti pengiraan lembur dan banyak lagi.

Khidmat Layan Diri Pekerja

Kakitangan anda dengan akaun OfficeCentral dapat melihat dan memuat turun slip gaji mereka sendiri dari mana sahaja mereka berada.

Perniagaan yang Lebih Baik

Kini, anda boleh mendapatkan akses segera ke senarai kakitangan anda, maklumat mereka dan banyak lagi dari mana sahaja anda berada, bila-bila masa anda memerlukannya dengan menggunakan OfficeCentral Pengurusan Sumber Manusia secara dalam talian - Malaysia. Tidak perlu lagi risau untuk pergi ke pejabat untuk mendapatkan data atau data dihantar secara manual melalui e-mel / telefon / faks. Anda boleh mengakses data Pengurusan Sumber Manusia dengan mudah walaupun anda dalam perjalanan perniagaan ke luar negara. Begitulah dekatnya anda dengan syarikat anda apabila menggunakan OfficeCentral.

 • picture Tambahan pula, dengan OfficeCentral, lebih mudah bagi anda untuk menguruskan beberapa lokasi dan cawangan dari satu sistem. Tidak perlu lagi menghantar data secara manual melalui e-mel / telefon / faks.
 • picture OfficeCentral menjadi repositori data berpusat anda, yang membolehkan kakitangan anda dari lokasi yang berbeza untuk mengakses data yang sama, walaupun pejabat mereka berada jauh.
 • picture Ini mendorong kerjasama pasukan dan meningkatkan produktiviti untuk pasukan di pelbagai wilayah. Anda dapat menjimatkan masa, mengurangkan kerja pentadbiran dan meningkatkan produktiviti!

Adakah anda berminat untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral? Daftar untuk menerima lebih banyak maklumat daripada kami, atau meminta konsultasi secara percuma.

Pilih Pelan Harga

Daftar secara PERCUMA hari ini, kad kredit tidak diperlukan. Tanpa kontrak, batalkan bila-bila masa.

PENGGUNA MODUL

RM 600 /pengguna/tahun

 • Edisi Piawai
 • Akses ke Sumber Manusia & Penggajian
 • Pekerja Tanpa Had
 • Simpanan Sebanyak 3GB
 • Kemaskini Percuma
 • Latihan Atas Talian secara Percuma
 • Sokongan Dalam Talian secara Percuma

LANGGAN SEKARANG

PENGGUNA FLEXI

RM 1200 /pengguna/tahun

 • Edisi Piawai
 • Akses ke Sumber Manusia & Penggajian
 • Akses ke Akaunting & Kewangan
 • Akses ke Perolehan
 • Akses ke Pengurusan Pelanggan
 • Akses ke Pengurusan Jualan
 • Pekerja Tanpa Had
 • Simpanan Sebanyak 5GB
 • Kemaskini Percuma
 • Latihan Atas Talian secara Percuma
 • Sokongan Dalam Talian secara Percuma
LANGGAN SEKARANG

PENGGUNA PORTAL KAKITANGAN

RM 120 /pengguna/tahun

 • Edisi Piawai
 • Mesti dibeli dengan Pengguna Modul / Flexi
 • Akses ke fungsi Layan Diri Pekerja: (Cuti, kehadiran, Kerja Luar, Kurusu, Slip Gaji, Tuntutan & Pendahuluan)
 • Kemaskini Percuma
 • Latihan Atas Talian secara Percuma
 • Sokongan Dalam Talian secara Percuma


HUBUNGI KAMI SEKARANG

Mahukan lebih banyak maklumat?

Daftar di bawah untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai OfficeCentral ke dalam e-mel anda.or, klik di sini untuk terus menghubungi kami.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma