OfficeCentral - Penyelesaian ERP berasaskan Awan anda untuk perniagaan anda.

Testimoni Video

Berikut adalah video testimoni daripada beberapa pelanggan kami yang gembira.

  • Utama
  • Sumber
  • Testimoni Video

Tinjauan

Ramai pelanggan kami gembira dengan OfficeCentral dan telah mendapat banyak manfaat yang berbeza untuk bisnes mereka apabila pelaksanaan OfficeCentral dalam organisasi mereka. Di sini, kami kongsikan video testimoni oleh pelanggan kami. Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembankan perniagaan. Kerjayaan anda adalah kejayaan anda adalah kejayaan kami

Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembankan perniagaan. Kerjayaan anda adalah kejayaan anda adalah kejayaan kami

KERJA LEBIH DINAMIK SELEPAS MENGGUNAKAN SISTEM

""Dengan OfficeCentral, kami boleh merekod data secara online dari segi Quotation, Purchase Order, Delivery Note dan sebagainya."" kata Tuan Jaa'far Othman.

Tambahannya lagi... ""Kerja-kerja kami lebih lancar dan kami tidak perlu tertumpu dalam office sahaja untuk teruskan kerja kami.""

Ketahui bagaimana Tuan Jaa'far Othman, pengasas Micro Precision Sdn Bhd memantau dan menguruskan syarikat beliau semasa pandemik.

Pelanggan yang ingin mendapatkan servis Micro Precision Sdn Bhd, bolehlah hubungi mereka di https://www.micropmsb.com/ atau emel [email protected]

BISNES JADI LEBIH TERATUR DENGAN SISTEM

Sebagai salah seorang stokis utama produk Mamadil, Puan Rosmaliana Yusuf mengambil inisiatif cara untuk menguruskan rekod kewangan bisnes beliau dan amat bersyukur kerana setelah dipertemukan dengan sistem OfficeCentral ini, beliau berkata...

""Saya suka dengan OfficeCentral ini sebab, bisnes saya jadi teratur, semua rekod memang tersusun!"

Tambahannya lagi, ""Daripada saya tiada slip gaji, saya dah boleh ada slip gaji sendiri dan memudahkan saya untuk tengok report kewangan.""

Orang ramai boleh mendapatkan produk-produk Mamadil dari puan Rosmaliana di sini https://www.mamadilrose.com/ atau emel [email protected].

PENGURUSAN STOK BERSISTEM AMAT MEMBANTU

Bikerz Garaj amat terkenal dengan pelbagai jenis helmet! Qobea selaku staff yang sudah berkidmat di Bikerz Garaj selama 2 tahun ini mengetahui tentang sistem OfficeCentral melalui Facebook. Jika dulu Qobea perlu menghasilkan resit secara manual, kini dengan adanya sistem kerjanya lebih mudah dan lancar.

He said, ""OfficeCentral really helps Bikerz Garaj in managing stocks and smoothen the payment process.""

Katanya, ""OfficeCentral ini sangat-sangat membantu Bikerz Garaj dari segi pengurusan stok dan memudahkan proses pembayaran.""

Tambahnya lagi, ""Sistem ini sangat bagus. Hanya perlu tekan-tekan, resit dihasilkan, pelanggan bayar dan selesai!""

Kepada riders yang ingin mencari atau mencuci mata helmet motor, bolehlah layari laman Instagram mereka di sini https://www.instagram.com/bikerzgaraj... atau kunjungi ke kedai mereka di Sungai Besi, Kuala Lumpur."

Lihat Apa Para Pelanggan
Kami Katakan