OfficeCentral - Penyelesaian ERP berasaskan Awan anda untuk perniagaan anda.

Tentang Kami

Kejayaan anda adalah kejayaan kami

KETAHUI LEBIH LANJUT MENGENAI OFFICECENTRAL ERP


SIAPA KAMI?

Authentic Venture Sdn Bhd adalah salah satu syarikat pengembangan perisian terkemuka di Malaysia yang berfokuskan kepada penyelesaian berasaskan 'cloud'.

Pasukan kami terdiri daripada individu yang sangat berbakat, kreatif dan bersemangat dari pelbagai latar belakang termasuk kejuruteraan , IT, perniagaan dan banyak lagi untuk memberikan produk dan perkhidmatan terbaik kepada anda. Walaupun kami datang dari pelbagai latar belakang, kami mempunyai semangat kerja berpasukan dan kekeluargaan yang hebat dimana kami bekerjasama dan terus maju menuju kejayaan.

Kami telah mengenal pasti bahawa salah satu masalah utama yang menghalang organisasi seperti anda daripada berkembang menjadi potensi tertinggi adalah ketidakupayaan untuk mengakses data syarikat anda dari mana sahaja anda berada, bila-bila masa pun anda memerlukannya. Ketidakupayaan untuk memaksimumkan manfaat dari teknologi ICT dalam automasi dan penyatuan data antara jabatan yang berbeza

Dengan menyediakan kemudahan ini, anda akan dapat mengakses data anda dari mana sahaja anda berada, membolehkan anda mengawal perniagaan anda dan dapat membuat keputusan penting dengan lebih cepat. Ini membolehkan anda menjadi lebih kompetitif daripada pesaing anda dan meningkatkan potensi pertumbuhan anda.

Kejayaan anda sangat penting bagi kami. Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

OFFICECENTRAL ERP

OfficeCentral ERP adalah penyelesaian pengurusan syarikat komprehensif (ERP) yang direka khas untuk PKS. Ini membolehkan CEO mengawal dan mengurus syarikat mereka 24/7 dari mana sahaja dengan mudah .. OfficeCentral adalah enterprise management solution terkemuka untuk SME yang merangkumi HRMS (Human Resources Management), Payroll, Accounting, CRM (Customer Relationship Management), POS (Point of Sale) dan pelbagai modul perusahaan lain. Semua penyelesaian berada di 'cloud' untuk membolehkan kawalan penuh namun dengan kos minimum.

Syarikat akan mendapat banyak manfaat apabila mereka menggunakan sistem ERP yang mengintegrasikan semua proses perniagaan dari penjualan, perakaunan, sumber manusia, hingga perkhidmatan dalam satu sistem. Kecekapan yang lebih baik dan ketersediaan data segera membantu syarikat menjadi sangat kompetitif dan cekap dalam menjalankan operasi mereka. Pertandingan yang semakin sengit memaksa semua syarikat dan organisasi untuk menggunakan teknologi sebagai sebahagian daripada strategi mereka untuk terus hidup dan berkembang.

OfficeCentral adalah salah satu penyelesaian ERP berasaskan 'cloud' terkemuka di Malaysia yang menggabungkan kekuatan teknologi berasaskan web, teknologi aplikasi telefon dengan kekuatan dan ketangkasan teknologi 'cloud' untuk memberikan penyelesaian ERP terbaik untuk anda .. Integrasi antara jabatan dan modul yang berbeza akan meningkatkan kecekapan dan dengan itu kejayaan syarikat.

Sekiranya anda ingin menguruskan operasi syarikat anda dengan berkesan, menyelaraskan proses anda, mengautomasikan proses berulang dan mencapai produktiviti tinggi - OfficeCentral ERP sesuai untuk anda.

PASUKAN KAMI YANG HEBAT


Kami adalah pasukan yang bersemangat untuk membantu organisasi seperti organisasi anda untuk berkembang maju.


Lihat Apa Para Pelanggan
Kami Katakan