Sistem Pengurusan KPI OfficeCentral

Papan Pemuka KPI OfficeCentral akan memberikan maklumat yang tepat kepada pengguna yang tepat pada waktu yang tepat untuk mengoptimumkan keputusan, meningkatkan kecekapan, dan mempercepat hasil.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS

Perkara Terbaik Mengenai Sistem Pengurusan KPI OfficeCentral

Berikut adalah beberapa perkara terbaik yang perlu anda ketahui mengapa Sistem Pengurusan KPI OfficeCentral kami
adalah Perisian Awan Malaysia yang hebat untuk semua industri.

Kad Skor Seimbang

Sejajarkan semua KPI perniagaan anda dalam satu strategi yang merangkumi perspektif kewangan, pelanggan, proses dalaman & pertumbuhan

Balanced Scorecard

Pelaporan KPI Automatik

Sistem ini menyediakan pendekatan automatik untuk pelaporan KPI yang memungkinkan pengurangan waktu berjam-jam mengejar laporan dari staf.

Automated KPI Reporting

Ukur dan Bertindak

Benarkan pengurus dan kakitangan untuk mengukur dan menguruskan sasaran dan tujuan dan menonjolkan jurang untuk meningkatkan prestasi.

Measure and Take Action

Maklumat yang tepat pada masa yang tepat

Mendapatkan data yang tepat kepada orang yang tepat pada masa yang tepat membolehkan pengurus, individu dan syarikat membuat keputusan yang lebih tepat dengan lebih cepat

Right Information At The Right Time

Penanda Aras untuk Kakitangan Rakan Sebaya

Bandingkan Prestasi KPI di seluruh organisasi, di mana kakitangan dapat meningkatkan kualiti untuk mencapai penanda aras.

Benchmarking for Peer Staff

Pendekatan yang sistematik

Sistem ini membolehkan anda membandingkan prestasi KPI di seluruh organisasi, dengan menekankan di mana kakitangan perlu meningkatkan kualiti mereka agar sesuai dengan penanda aras.

Systematic Approach
Main Feature

Kelebihan

Tertanya-tanya mengapa anda mesti menggunakan Pengurusan KPI? Terdapat banyak faedah bagaimana KPI OfficeCentral dapat membantu anda berkembang.

 • AccessibilityKebolehcapaian
  Kini anda boleh mendapatkan akses ke data dan pencapaian KPI syarikat anda dari mana sahaja anda berada melalui mana-mana peranti seperti PC anda di pejabat, komputer riba di rumah dan juga telefon bimbit anda semasa anda dalam perjalanan. Membuat keputusan yang lebih pantas.
 • Responsive DesignReka Bentuk Responsif
  Kami memahami bahawa trend menunjukkan banyak orang mengakses data mereka menggunakan telefon bimbit mereka. Oleh itu, kami telah merancang KPI OfficeCentral agar responsif dan dilihat dengan mudah bukan sahaja di desktop / komputer riba tetapi juga di telefon bimbit anda.
 • Kerjasama Lebih MudahEasier Collaboration
  By using OfficeCentral KPI, it makes it easier for your team to collaborate together and save time from doing redundant work. Everyone will also be updated always to the latest information, wherever they are.
 • AutomasiAutomation
  Dalam Pengurusan KPI OfficeCentral, kami berhasrat untuk mengautomasikan sebanyak mungkin proses manual termasuk laporan yang dihasilkan secara automatik dan papan pemuka. Ini akan membantu anda untuk dapat melihat prestasi pekerja dan kemajuan syarikat anda pada bila-bila masa yang anda perlukan.
 • ForecastRamalan
  Salah satu kelebihan menggunakan sistem untuk menguruskan data anda ialah anda dapat meramalkan apa yang akan datang. Dengan menggunakan Pengurusan KPI OfficeCentral, anda akan dapat melihat prestasi kakitangan anda, kemajuan dalam mencapai matlamat organisasi anda dan memungkinkan untuk mengenal pasti sebarang masalah lebih awal.
 • Secured InfrastructurePrasarana Selamat
  Perisian berasaskan awan kami menjadikan pemilik dan pengurus sepenuhnya mengawal maklumat perniagaan. Dengan sandaran akaun dan data yang selamat, anda mendapat ketenangan atas keselamatan data anda.

Reka bentuk yang bergaya

Ini adalah contoh papan pemuka yang bergaya untuk Sistem Pengurusan KPI OfficeCentral

KPI-Meluluskan

Menyelia KPI

Pencapaian Keseluruhan

Ringkasan

Keseluruhan

Pencapaian

Kompetensi Pasukan

Penilaian

Pasukan

Prestasi

Kecekapan

Pentaksiran Peribadi

Menu Utama

Tetapan KPI

KPI Secara Keseluruhan

Mahukan lebih banyak maklumat?

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut atau membeli perisian kami menggunakan kaedah tradisional, sila kirimkan mesej kepada kami dan kami akan menghubungi anda untuk maklumat lebih lanjut mengenai Sistem Pengurusan KPI OfficeCentral. Kami dengan senang hati akan membantu anda!atau, klik di sini untuk terus menghubungi kami.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma