Pembayaran dalam talian terus ke Akaun Bank anda.
Tiada Akaun Gerbang Pembayaran perantaraan.

Permudahkan pelanggan anda untuk membayar anda. Menerima Pembayaran dan mengemas kini akaun pelanggan dan transaksi Perakaunan yang berkaitan secara automatik.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS

Gambaran Keseluruhan

Secara tradisinya apabila anda menggunakan Payment Gateway, pelanggan anda akan membayar anda menggunakan gateway pembayaran. Wang anda akan disimpan di akaun syarikat Payment Gateway selama satu hari atau lebih. Wang tersebut akan dipindahkan ke akaun bank anda sebagai satu jumlah ringkasan. Anda masih perlu melakukan penyesuaian pembayaran secara manual. Ini akan memakan masa berjam-jam apabila anda mempunyai ratusan transaksi pembayaran. Bayangkan bahawa anda mesti melakukan ini setiap hari. Ia akan menjadi perjuangan setiap hari.

Gerbang Pembayaran Venture ini istimewa kerana pembayaran terus ke bank anda sendiri. Dengan Gerbang Pembayaran VenturePay, pembayaran anda terus ke akaun bank syarikat anda. Anda boleh segera memberikannya resit kepadanya. Anda boleh segera memeriksa baki inventori. Anda boleh mengemas kini pangkalan data pesanan dan pembayaran dengan segera. Anda juga boleh mendapatkan Perakaunan Automatik untuk melakukan transaksi debit dan kredit dengan segera. Ia mengatasi banyak sakit kepala untuk anda. Ciri khas ini berasal dari kerjasama khas VenturePay dengan Bank Islam.

Anda boleh melaksanakan pembayaran dalam talian ini di Portal Pelanggan anda. Pelanggan anda dapat melihat Sebutharga anda. Dia dapat melihat Invois. Dia boleh mengklik "PayNow" dan membayar invois secara dalam talian. Dia dapat melihat Resit dengan segera.or, click here to contact us directly.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma