Kumpulkan pembayaran anda setiap bulan secara automatik dengan menggunakan
ciri e-Mandat

Permudahkan anda mengumpulkan pembayaran. Tidak perlu mengeluarkan invois. Tidak perlu mengingatkan pelanggan anda. Tidak perlu menghubungi pelanggan anda untuk mengingatkan mereka. Kerjasama kami dengan Bank Islam membolehkan anda menerima pembayaran dari pelanggan anda secara automatik. Ini mungkin pembayaran bulanan yang perlu dibayar oleh pelanggan anda kepada anda.

Ketahui Lebih Lanjut!
OfficeCentral HRMS

Gambaran Keseluruhan

Secara tradisinya anda perlu Mengeluarkan Invois kepada pelanggan anda. Anda mengeluarkan invois, anda mengingatkan pelanggan anda untuk membuat pembayaran dan anda menunggu pembayaran. Ia memerlukan banyak waktu pekerja. Anda memerlukan banyak wang. Apabila anda menggunakan VenturePay e-Mandate, ia menyelesaikan semua masalah anda. Tidak perlu mengeluarkan invois. Tidak perlu memanggil peringatan pembayaran. Tidak perlu mengambil kakitangan untuk mengingatkan pelanggan anda tentang pembayaran.

VenturePay e-Mandate akan membantu anda mengautomatikkan Menerima Pembayaran. Pelanggan anda akan membenarkan e-Mandate untuk pengumpulannya, misalnya, jumlah yang akan dikumpulkan setiap bulan, dan pada tarikh apa. Keistimewaan ini berasal dari kerjasama khas antara VenturePay dan Bank Islam. Bank akan membantu anda mengumpulkan pembayaran. Sistem akan mengemas kini akaun pelanggan secara automatik dalam penjualan CRM. Sistem akan menghantar resit secara automatik kepada pelanggan.

Apabila anda menggunakan ciri Perakaunan Automatik, OfficeCentral akan secara automatik mengemas kini status pembayaran, resit dihasilkan secara automatik, Portal Pelanggan diperbarui secara automatik. Debit dan kredit perakaunan dilakukan secara automatik. Laporan Perakaunan seperti Untung Rugi, Lembaran Imbangan, Aliran Tunai, lejar am dan lain-lain akan segera dihasilkan.

Want more information?

Sign up below to get more information on OfficeCentral in your email.or, click here to contact us directly.

Perlukan bantuan? Jangan risau!

Adakah anda memerlukan pertolongan semasa menggunakan sistem? Jangan risau, kami telah mendedikasikan pasukan khusus untuk membantu anda untuk melaksanakan sistem dengan jayanya. Ramai pelanggan kami menyukai sokongan dan perkhidmatan pelanggan kami. Kenapa perlu tunggu, daftar ke OfficeCentral hari ini! Kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Image layer

Sesi Kejurulatihan

Arrow

Pusat Bantuan Dalam Talian

Arrow

Video Tutorial

Arrow

Sokongan Berbual Dalam Talian

Arrow

Kemas Kini Percuma!

Arrow

Sokongan E-mel

Arrow
Ir Aziz Ismail

Ir Aziz Ismail
Ketua Pegawai Eksekutif Authentic Venture Sdn Bhd

"Kami memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian berasaskan awan terbaik untuk membantu anda mengembangkan perniagaan. Kejayaan anda adalah kejayaan kami."

Testimoni OfficeCentral

Datang dan mari kita sampaikan mengenai OfficeCentral dari pengguna OfficeCentral sendiri!

Tertanya-tanya apa itu OfficeCentral?

Modul ini adalah sebahagian daripada OfficeCentral ERP. Anda boleh memilih untuk menggunakan modul ini sahaja, atau memilih untuk menggunakan lebih banyak modul atau bahkan keseluruhan sistem ERP! Anda boleh mencampurkan dan memadankan modul yang anda perlukan. Itu pilihan anda.

Video ini memberikan gambaran keseluruhan mengenai OfficeCentral ERP, dan mengapa anda harus memilih OfficeCentral sebagai penyelesaian pengurusan perusahaan anda di syarikat anda.

Ketahui Lebih Lanjut! Memohon Konsultasi Percuma