Facebook

OfficeCentral ERP CRM - Respons E-mel Automatik

Anda akan dapat menerima pelbagai respon dengan segera dalam masa 24/7. Kandungan e-mel dapat disesuaikan berdasarkan tahap corong penjualan.

Gambaran Keseluruhan

Anda mungkin mempunyai ratusan e-mel setiap hari dan kakitangan anda akan menghabiskan berjam-jam untuk menjawab e-mel. Permintaan untuk ciri respons e-mel automatik OfficeCentral ERP CRM di mana anda akan dapat memberi respons kepada pelbagai e-mel dengan segera 24/7. Kandungan e-mel dapat disesuaikan berdasarkan tahap corong penjualan. Ia amat berkesan dan menolong kakitangan pemasaran anda untuk melakukan aktiviti pemasaran lain untuk membantu syarikat anda berkembang.

TINGKATKAN JUALAN ANDA DENGAN OFFICECENTRAL ERP CRM

Dalam video ini, Ketua Pegawai Eksekutif kami, Ir Aziz Ismail, berkongsi tentang bagaimana anda dapat mengautomasikan respons e-mel dengan OfficeCentral ERP CRM sebagai alat. Dia akan berkongsi mengenai pelbagai automasi yang dapat membantu anda meningkatkan produktiviti dan kecekapan kakitangan anda, sambil mengurangkan kos.

Request for this fantastic feature to help you increase your marketing team productivity.

Lihat video

Anda masih ragu-ragu? Kami sediakan konsultasi PERCUMA untuk anda lihat sama ada OfficeCentral sesuai untuk anda atau tidak!

Daftar Sekarang dan dapatkan Konsultasi PERCUMA

Saya Mahukan Konsultasi

- HUBUNGI KAMI -

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami,
Jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami

TELEFON

(603) 2724 3826

ALAMAT

No. 906B Level 2 Block D Kompleks Diamond, Bangi Business Park 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, MALAYSIA.

WEBSITE SYARIKAT

www.ventures.com.my